huur een
supplank
of zeilboot!
4.3/5

4,4

Volwassenen aan het suppen mobile
huur een
supplank
of zeilboot!
4.3/5

4,4

Zeilboot, supplank, kano of kayak huren?

Altijd al eens willen zeilen op het Paterswoldsemeer? Kom naar Teuntje de Slak en laat je onderdompelen in allerlei watersporten in en rondom Groningen.

 

Goed om te weten wanneer je op de fiets of in de auto stapt naar Teuntje

  • Bij heerlijk weer biedt Teuntje extra verhuurmomenten aan.
  • Bij storm zijn we dicht. We houden je hierover op de hoogte via de social media-kanalen van Teuntje.
  • Onder de 14 graden kunnen we eerder dicht gaan voor de verhuur. Dit vermelden we dan op de social media-kanalen van Teuntje.
  • Neem voor de zekerheid contact op met Teuntje via de contactpagina als je geen social media gebruikt.
  • Heb je geen zeil- of windsurfervaring? Dan mag je geen materiaal huren. Dat kan alleen onder begeleiding van een ervaren watersporter.

 

Geen trek om de zeilen te hijsen, maar wil je op eigen tempo over het water glijden? Kom dan lekker paddleboarden, ook wel bekend als suppen, want suppen, kanoën of windsurfen kan ook. Teuntje verhuurt sup-planken van hoogwaardige kwaliteit.

Voor iedereen die geen zin heeft in watersportkampen, uitjes met je collega’s of lessen van Teuntje is het altijd mogelijk om losse materialen te huren. De kosten variëren per watersport. Kan je iets niet vinden? Bel ons direct even met je vraag.

 

Ervaringen van anderen

Staal Straal
” Bootje gehuurd, zonk niet, aardige verhuurder, weer een prachtige zomerdag in 2018. “
5/5
5,0
Leonieke Orsel
” Leuk! Suppen met de hond! “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen

Helaas die verhuren wij niet. Alleen voor evenementen en bedrijfsuitjes hebben wij die tot onze beschikking. Bij Teuntje kan je wel een rondvaart boot huren inclusief schipper met maximaal 25 personen aanboort.

Na een korte instructie van Teuntje heb je het na 5 minuten onder de knie. Het is namelijk een hele toegankelijke en laagdrempelige watersport om te beoefenen. Dit is dan ook de reden waarom het zo populair is geworden.

Jazeker, je heb ervaring nodig om een zeilboot of windsurf-set te kunnen huren. Een cursus volgen kan altijd bij Teuntje als het wil leren en zelfstandig het water op wilt.

Voor het suppen adviseren we zwemkleding met daar overheen een sportieve outfit. Voor het windsurfen raden we je aan om een eigen wetsuit mee te nemen of er een te huren bij Teuntje. Tijdens het windsurfen is de kans groot dat je vaak in het water valt. Bij het suppen is de kans daarop vele malen kleiner.

Outdoor op avontuur in Groningen

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

huur
jouw schuit
bij Teuntje!
Stap op een sup plank, ga windsurfen of kom zeilen. Bij Teuntje kan het allemaal!
huur
jouw schuit
bij Teuntje!
Stap op een sup plank, ga windsurfen of kom zeilen. Bij Teuntje kan het allemaal!