huur een
supplank
of zeilboot!
4.3/5

4,4

Volwassenen aan het suppen mobile
huur een
supplank
of zeilboot!
4.3/5

4,4

Zeilboot, supplank, kano of kayak huren?

Op vakantie in Groningen

Altijd al eens willen zeilen op het Paterswoldsemeer? Kom naar Teuntje de Slak en laat je onderdompelen in allerlei watersporten in en rondom Groningen. Er is geen betere plek om de watersport te beoefenen dan in Groningen. Zodra het zonnetje eindelijk doorbreekt, gaan we het liefste direct het water op. Voor iedereen die de watersport graag beoefent, maar zelf geen spullen heeft, staat Teuntje de Slak klaar. We verhuren graag onze watersport spullen aan jou, zodat jij ook een leuke tijd op het water hebt.

Soorten watersport in Groningen

Bij Teuntje kan je dus terecht voor allerlei soorten watersporten in Groningen. Zo is het bij ons mogelijk om spullen voor de volgende watersport activiteiten te huren:

 • Supboards;
 • Duokano’s;
 • Zeilboten;
 • Windsurf-sets;
 • Megasup;
 • Aquaspringkussen;
 • Rondvaartboot;
 • Wing-SUP set;

 

Voor iedereen is er een andere manier om de wateren van Groningen te ontdekken. Lekker op eigen tempo genieten van de omgeving? Huur een sup board met bijbehorende peddel. Zo zwiep je lekker van links naar rechts over het Hoornsemeer. Bundel je het liefst je krachten? Stap dan samen in één van onze duokano’s en kies het ruime sop van het Paterswoldsemeer.

Wakkert de wind aan en ben je toe aan meer actie? Huur dan een zeilboot bij Teuntje! We hebben Polyvalken en Topaz Uno boten tot onze beschikking. Aan de echte waaghalzen verhuren we ook windsurf-sets. Daarvoor dien je wel enige ervaring te hebben. Geen ervaring? Leren we je graag windsurfen. Is de windkracht hoger dan vijf? Verhuren we helaas geen windsurf-sets.

Voor ieder wat wils

Teuntje is van mening dat er in iedereen een waterrat schuilt. Je moet er alleen zelf een keer achterkomen. Wil je graag het water op, maar weet je nog niet op welke manier? We verhuren alle soorten watersport spullen aan je, maar geven je net zo lief les. Straks zeil je zo in je eentje weg in een Polyvalk.

Ben je niet alleen, maar met een hele groep? Ook voor teamuitjes en teambuilding ga je het water op met Teuntje! Gezellig luilakken, borrelen en BBQ’n in de rondvaartboot van Teuntje. Kijk naar onze speciaal afgestemde groepsarrangementen en duik samen het water in.

Goed om te weten wanneer je op de fiets of in de auto stapt naar Teuntje

 • Bij heerlijk weer biedt Teuntje extra verhuurmomenten aan.
 • Tijdens evenementen en zomerkampen beperkte verhuur
 • Bij storm zijn we dicht.
 • Onder de 15 graden kunnen we eerder dicht gaan voor de verhuur.
 • Neem voor de zekerheid contact op met Teuntje via de contactpagina of bel 06-83982056
 • Heb je geen zeil- of windsurfervaring? Dan mag je geen materiaal huren. Dat kan alleen onder begeleiding van een ervaren watersporter.
 • Wanneer het tropisch weer is, dan heeft Teuntje het vaak heel druk. Teuntje kan je op dat moment niet meteen te woord te staan.  Stap op de fietst en kom gezellig langs waaien of stuur een mailtje met je wensen.
 • Zwemdiploma verplicht

 

Geen trek om de zeilen te hijsen, maar wil je op eigen tempo over het water glijden? Kom dan lekker paddleboarden, ook wel bekend als suppen, want suppen, kanoën of windsurfen kan ook. Teuntje verhuurt sup-planken van hoogwaardige kwaliteit.

Voor iedereen die geen zin heeft in watersportkampen, uitjes met je collega’s of lessen van Teuntje is het altijd mogelijk om losse materialen te huren. De kosten variëren per watersport. Kan je iets niet vinden? Bel ons direct even met je vraag.

 

Ervaringen van anderen

Staal Straal
” Bootje gehuurd, zonk niet, aardige verhuurder, weer een prachtige zomerdag in 2018. “
5/5
5,0
Leonieke Orsel
” Leuk! Suppen met de hond! “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen

Helaas die verhuren wij niet. Alleen voor evenementen en bedrijfsuitjes hebben wij die tot onze beschikking. Bij Teuntje kan je wel een rondvaart boot huren inclusief schipper met maximaal 25 personen aanboort.

Na een korte instructie van Teuntje heb je het na 5 minuten onder de knie. Het is namelijk een hele toegankelijke en laagdrempelige watersport om te beoefenen. Dit is dan ook de reden waarom het zo populair is geworden.

Jazeker, je heb ervaring nodig om een zeilboot of windsurf-set te kunnen huren. Een cursus volgen kan altijd bij Teuntje als het wil leren en zelfstandig het water op wilt.

Voor het suppen adviseren we zwemkleding met daar overheen een sportieve outfit. Voor het windsurfen raden we je aan om een eigen wetsuit mee te nemen of er een te huren bij Teuntje. Tijdens het windsurfen is de kans groot dat je vaak in het water valt. Bij het suppen is de kans daarop vele malen kleiner.

Outdoor op avontuur in Groningen

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

huur
jouw schuit
bij Teuntje!
Stap op een sup plank, ga windsurfen of kom zeilen. Bij Teuntje kan het allemaal!
huur
jouw schuit
bij Teuntje!
Stap op een sup plank, ga windsurfen of kom zeilen. Bij Teuntje kan het allemaal!