Stretchtent
voor groepen
bij Teuntje!
4.3/5

4,4

Tent te huur
Stretchtent
voor groepen
bij Teuntje!
4.3/5

4,4

Unieke ervaring voor jouw groep

Heb je een groepsactiviteit op de planning staan en ben je op zoek naar een mooie, passende stretchtent? Bij Teuntje hebben we een gloednieuwe tent in ons assortiment beschikbaar om jouw groepsactiviteit naar een nieuw level te brengen.

  • Ruimte en comfort: Onze stretchtenten bieden voldoende ruimte voor al je gasten, terwijl het comfortabele interieur zorgt voor een ontspannen sfeer.
  • Sfeervolle setting: Creëer een unieke ambiance met de natuurlijke uitstraling van onze tenten. Of je nu midden in de natuur staat of een stedelijke omgeving verkiest, Teuntje de Slak past zich aan aan jouw locatie.
  • Weerbestendig: Laat het weer je plannen niet verpesten! Onze stretchtenten zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor je in alle seizoenen van je evenement kunt genieten.

 

Multi-inzetbare stretchtent

Of het nu gaat om een familiebijeenkomst, bedrijfsuitje, teambuildingdag of ander groepsevenement, Teuntje de Slak zet de toon voor een onvergetelijke ervaring. Onze grote stretchtenten (10×15 m) zijn geschikt voor groepen van alle soorten en maten. Met hun flexibele opstelling passen ze zich moeiteloos aan aan jullie wensen en behoeften. De tent is zowel beschikbaar op locatie bij Teuntje als op een locatie naar keuze.

  • Capaciteit: 100 pax zittend, 150 staand
  • Oppervlakte: 150m2

 

De prijs voor een dag huur is €1250 exclusief btw en reiskosten en is als volgt opgebouwd:

  • Dag 1: Ophaal- of bezorgdag
  • Dag 2: Gebruiksdag(en)
  • Dag 3: Retourdag

 

Bij te boeken bie Teuntje: food & drinks, zoals een Happy Smokers BBQ vanaf €25,50 p.p. inclusief 2 drankjes.

Ervaringen van anderen

Linda Bodewes
” Het was heel leuk en het was ook heel mooi! “
5/5
5,0
Gkj Weerstand
” Met mooi weer is dit een prima plek om je te vermaken op het water. Veel keuze en leuk personeel. Aanrader. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen

Als je een activiteit boekt bij Teuntje, kun je altijd een lunch of BBQ met drankjes of hapjes bijboeken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het is mogelijk om een serieuze noot aan het geheel toe te voegen, door te vergaderen op Teuntjes koeienpraam. Deze ligt voor anker bij een van de onbewoonde eilandjes op het meer. Is de koeienpraam niet wat je zoek, wellicht is het unieke gebouw de Wall House een geschikte optie wat op steenworp ligt van Teuntje.

Neem contact met ons op voor de verhuur

Beleef het bij Teuntje

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Klaar
voor jouw
event?
Organiseer jouw groepsevent bij of met Teuntje!
Klaar
voor jouw
event?
Organiseer jouw groepsevent bij of met Teuntje!