event
op maat
bij Teuntje!
4.3/5

4,3

Volwassenen hebben het gezellig op de boot mobile
event
op maat
bij Teuntje!
4.3/5

4,3

Event op maat bij Teuntje de Slak

Ongeacht met wie je komt, de mogelijkheden bij Teuntje zijn eindeloos. Grote kans dat je het Paterswoldse- en Hoornsemeer al zwemmend hebt ontdekt, maar er zijn meer manieren. Stap met z’n allen op een sup plank of deel een duokano. Toe aan de volgende stap? Huur een paar zeilboten of ga met elkaar windsurfen. Het kan allemaal bij Teuntje de Slak.

Laat ons op voorhand even weten wat je wilt doen en met hoeveel mensen je komt. Windsurfen is enkel mogelijk tot windkracht 5 en als je al ervaring hebt. We creëren graag een veilige omgeving voor iedereen.

Outdoor en avontuurlijk

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Ervaringen van anderen

Gkj Weerstand
” Met mooi weer is dit een prima plek om je te vermaken op het water. Veel keuze en leuk personeel. Aanrader. “
5/5
5,0
Joost Fijma
” Super leuke plek voor een actief uitje met de kids en vrienden. Dikke aanrader voor een leuk uitje op een zonnige dag. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen

Of je nu een uniek teamuitje of kinderfeestje organiseert, Teuntje heet je van harte welkom! Laat kinderen al op jonge leeftijd verliefd worden op de watersport. Al wat ouder? Leer je collega’s of vrienden nóg beter kennen in een duokano of op een Mega Sup. Bij Teuntje de Slak zijn allerlei groepsarrangementen mogelijk. Wij verzorgen de leukste uitjes op het water in Groningen voor jong en oud!

De ene groep is de andere niet. Teuntje biedt op maat gemaakte arrangementen, maar ook vooraf vastgestelde uitjes aan voor verschillende groepen. Kom als bedrijf met 150 man langs of organiseer een kleinschalig kinderfeestje voor 8 kinderen. Het mag en kan allemaal. Sommige arrangementen zijn op voorhand voorzien van een prijs, maar we doen ook aan groepsactiviteiten op maat. Belangrijk is dat jullie de leukste groepsactiviteiten in Groningen ervaren.

Helaas die verhuren wij niet. Alleen voor evenementen en bedrijfsuitjes hebben wij die tot onze beschikking.

Na een korte instructie van Teuntje heb je het na 5 minuten onder de knie. Het is namelijk een hele toegankelijke en laagdrempelige watersport om te beoefenen. Dit is dan ook de reden waarom het zo populair is geworden.

Jazeker, je heb ervaring nodig om een zeilboot of windsurf-set te kunnen huren. Een cursus volgen kan altijd bij Teuntje als het wil leren en zelfstandig het water op wilt.

Boek
nu jouw
event!
Teuntje organiseert graag een onvergetelijke dag voor je familie, bedrijf, collega’s of vrienden en vriendinnen.
Boek
nu jouw
event!
Teuntje organiseert graag een onvergetelijke dag voor je familie, bedrijf, collega’s of vrienden en vriendinnen.