Outdoor
event op
maat!
4.3/5

4,4

Volwassenen hebben het gezellig op de boot mobile
Outdoor
event op
maat!
4.3/5

4,4

Outdoor event op maat

Teuntje heeft voldoende ingrediënten beschikbaar om zowel kleine als grote groepen te ontzorgen. Voor groepen tot 150 man beschikt Teuntje over een stretch tent waar je droog of tegen de schaduw kan staan.  Afhankelijk van je wensen regelen we activiteiten voor twee uur, een dagdeel, volledige dag met overnachten in een luxe hotel of liever gezellig bij het kampvuur kamperen in een Tipi Tent. Teuntje denkt graag met je mee!

Wat heeft Teuntje al zoal georganiseerd?

  • Regatta
  • Trialon
  • Wandeltochten
  • Bike Run Bike tochten
  • Heidagen
  • Trainingsdagen
  • Fit & Vitaal programma’s

 

Op vakantie bie Teuntje

Kom met je team samen op het waterterras van Teuntje. Stap vervolgens het water op en geniet van enkele rondjes over het Hoornsemeer en Paterswoldsemeer. Leer elkaar kennen door spel en plezier.

Ook is het mogelijk om een serieuze noot aan het geheel toe te voegen, door te vergaderen op Teuntjes koeienpraam. Deze ligt voor anker bij een van de onbewoonde eilandjes op het meer.  Sluit de dag vervolgens af met een barbecue en een goeie borrel.

 

Enkel bootje varen, zeilen, suppen of surfen tijdens het personeelsuitje

Of je tijdens een dagje op het water nu enkel wilt surfen of zeilen. Of toch allerlei watersporten door elkaar. Het kan allemaal. Zolang jullie maar een leuke dag hebben op het water en met een voldaan gevoel terugkeren. Later zelf nog een keer het water op? Teuntje heet iedereen van harte welkom om zelf een keer te komen suppen of zeilen.

 

Ervaringen

Jelle Krans
” Veel lol bij deze gezellige club! “
5/5
5,0
Gkj Weerstand
” Met mooi weer is dit een prima plek om je te vermaken op het water. Veel keuze en leuk personeel. Aanrader. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen

Als je een activiteit boekt bij Teuntje, kun je altijd een lunch of BBQ met drankjes of hapjes bijboeken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het is mogelijk om een serieuze noot aan het geheel toe te voegen, door te vergaderen op Teuntjes koeienpraam. Deze ligt voor anker bij een van de onbewoonde eilandjes op het meer. Is de koeienpraam niet wat je zoek, wellicht is het unieke gebouw de Wall House een geschikte optie wat op steenworp ligt van Teuntje.

De ene groep is de andere niet. Teuntje biedt op maat gemaakte arrangementen, maar ook vooraf vastgestelde uitjes aan voor verschillende groepen. Kom als bedrijf met 150 man langs of organiseer een kleinschalig kinderfeestje voor 8 kinderen. Het mag en kan allemaal. Sommige arrangementen zijn op voorhand voorzien van een prijs, maar we doen ook aan groepsactiviteiten op maat. Belangrijk is dat jullie de leukste groepsactiviteiten in Groningen ervaren.

Helaas die verhuren wij niet. Alleen voor evenementen en bedrijfsuitjes hebben wij die tot onze beschikking. Bij Teuntje kan je wel een rondvaart boot huren inclusief schipper met maximaal 25 personen aanboort.

Na een korte instructie van Teuntje heb je het na 5 minuten onder de knie. Het is namelijk een hele toegankelijke en laagdrempelige watersport om te beoefenen. Dit is dan ook de reden waarom het zo populair is geworden.

Bespreek jouw wensen met Teuntje

Beleef het bij Teuntje

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Event
op maat vol
avontuur!
Teuntje stelt graag een programma met je samen. Dat betekent optimaal waterplezier voor iedereen!
Event
op maat vol
avontuur!
Teuntje stelt graag een programma met je samen. Dat betekent optimaal waterplezier voor iedereen!