Over Teuntje de slak

Volwassene aan het windsurfen mobile

Over teuntje de slak

Het verhaal achter Teuntje

De watersport BAAI van Teuntje is gelegen op het Hoornsemeer en is opgericht in 2011 door Jeen Wobbes onder de naam “Sup Experience”.  Na drie jaar onder deze naam te hebben geopereerd, heeft het sup bedrijf onderdak gevonden bij het botenhuisje; Teuntje de Slak. Deze naam paste veel beter bij Jeen zijn ideeën en zo werd Sup Experience in 2014: Teuntje de Slak het Watersporthuis van Groningen.

Faciliteiten van Teuntje

Clubhuis, koffie corner, winkeltje, dakterras, waterterras, overdekte veepraam (surfsaloonboot) die is omgetoverd tot een groepsruimte, omkleedruimte,  wc 

Teuntje is draai volledig op zonne energy en de wc spoelt door met water van uit het meer. Het clubhuis bestaat uit  zeecontainers en bestaat veel al uit circulaire materialen. 

Teuntje biedt naast sup activiteiten, ook lesprogramma’s voor scholen aan, windsurflessen en zeillessen, watersportkampen voor de jeugd, groepsactiviteiten en biedt de mogelijk om losse watersport materiaal te huren.

‘Teuntje de Slak’  is als hobby en creatieve uitlaatklep begonnen. De intentie is en blijft een gezellige sportieve leefomgeving te creëer voor  jong en oud. Al suppend door de grachten van Groningen werd er gedroomd en plannen gemaakt. Inmiddels is de baai van Teuntje een Fleurige boel op het Hoornse & Paterswoldsemeer.  Naast het watersporthuis is het ook een werk, leer plek voor jongeren en jongvolwassenen.

In de watersport baai van Teuntje liggen polyvalken, lesgeef bootjes (zeilen), rondvaartboot blotevoetenboot, Expeditie eaft, groepsaccomodatie praam, kano’s, supboards en  windsurf-setjes.

Wil je een keer langskomen?

Gezellig. Neem gerust contact op met Teuntje. Of waai even langs 🙂.

 

Teuntje's Team

Jeen Wobbes

Jeen Wobbes

Doet iets leuks bij Teuntje de Slak

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven