leer
zeilen, wingen,
windsurfen!
4.3/5

4,4

Jongeren in een valkje van dichtbij mobile
leer
zeilen, wingen,
windsurfen!
4.3/5

4,4

Volg sup- of zeilles in Groningen

Bij Teuntje zeil je zo vanaf het Hoorsnemeer naar het Paterswoldsemeer. Je hebt er alle ruimte om per Polyvalk of Topaz Uno de wateren te verkennen. Voor iedereen vanaf 7 jaar oud is het al mogelijk om zeilles te volgen, zodat je een leven lang plezier hebt aan deze watersport.

Geen trek om de zeilen te hijsen, maar wil je op eigen tempo over het water glijden? Kom dan lekker paddleboarden, ook wel bekend als suppen. Het is mogelijk om lessen op basis of gevorderden niveau te volgen, maar je mag ook bij een heuse work-out op het water aansluiten.

Volg lessen of huur een boot of plank en kies het ruime sop. Neem contact op met Teuntje en bespreek direct te mogelijkheden. We adviseren je graag op maat!

Ervaringen van anderen

Jelle Krans
” Veel lol bij deze gezellige club! “
5/5
5,0
Frank Post
” Mooi bedrijf met een prachtig assortiment aan zeilboten. Gezellig (mooi) personeel. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen over wind- en zeilles

Voor iedereen vanaf 11 jaar is het al mogelijk om windsurflessen te volgen bij Teuntje, maar ook volwassenen zijn van harte welkom.

Waait het echt te hard en is de windkracht hoger dan 6? Dan plannen we het windsurfen rustig op een andere dag in met een iets zachtere wind.

Bij Teuntje kun je lessen volgen om te leren varen met verschillende soorten boten, zoals een polyvalk of Topaz Uno. Ook kun je bij Teuntje lessen volgen om te leren suppen of windsurfen.

Voor iedereen vanaf 7 jaar oud is het al mogelijk om zeilles te volgen, zodat je een leven lang plezier hebt aan deze watersport.

Volg op je gemak zeil- of windsurfles bij Teuntje

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

klaar
voor het
ruime sop?
Kom naar Teuntje de Slak en laat je onderdompelen in allerlei watersporten in en rondom Groningen.
klaar
voor het
ruime sop?
Kom naar Teuntje de Slak en laat je onderdompelen in allerlei watersporten in en rondom Groningen.