leer
zeilen, suppen,
windsurfen!
4.3/5

4,4

Jongeren in een valkje van dichtbij mobile
leer
zeilen, suppen,
windsurfen!
4.3/5

4,4

Verschillend watersportlessen in Groningen

Windsurfen, wingen en zeilen op het Hoornse & Paterswoldsemeer

Surfen, zeilen of wingen in Groningen? Dat kan wel degelijk! Je hoeft niet per se naar de Wadden- of Noordzee om in razend tempo over het water te gieren. Bij Teuntje de Slak is het ook mogelijk om te windsurfen, wingen of te zeilen. Stap op de plank en sjees direct vanaf het Hoornsemeer zo het Paterswoldsemeer op. Naast het verhuren van losse surf-sets, bied Teuntje de mogelijkheid om windsurfles en zeilles te nemen. We vinden het belangrijk dat je het water pas op gaat zodra je weet wat je moet doen.

Surfen, wingen of zeilen in Groningen

Straks na het afronden van de lessen kan je vrijuit surfen of zeilen door de wateren van Groningen. Naast het volgen van de lessen bij Teuntje, mag je in de toekomst ook een losse windsurf, wing-set of zeilboot huren. Dan stap je wanneer je maar wilt het water op om heerlijk te genieten. Tenzij de windkracht hoger is windkracht 6.

Liever in een (grote) groep leren windsurfen? Voor jongeren bieden we in de schoolvakanties diverse watersportkampen aan. Zo leer je allemaal nieuwe vrienden en vriendinnetjes kennen op en rondom het water. Meer weten over alle mogelijkheden die Teuntje de Slak te bieden heeft? Neem vooral contact met ons op!

Geen trek om de zeilen te hijsen, maar wil je op eigen tempo over het water glijden? Kom dan lekker paddleboarden, ook wel bekend als suppen. Het is mogelijk om lessen op basis of gevorderden niveau te volgen, maar je mag ook bij een heuse work-out op het water aansluiten.

Volg lessen of huur een boot of plank en kies het ruime sop. Neem contact op met Teuntje en bespreek direct te mogelijkheden. We adviseren je graag op maat!

Ervaringen van anderen

Jelle Krans
” Veel lol bij deze gezellige club! “
5/5
5,0
Frank Post
” Mooi bedrijf met een prachtig assortiment aan zeilboten. Gezellig (mooi) personeel. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen over watersportlessen

Voor iedereen vanaf 11 jaar is het al mogelijk om windsurflessen te volgen bij Teuntje, maar ook volwassenen zijn van harte welkom.

Waait het echt te hard en is de windkracht hoger dan 6? Dan plannen we het windsurfen rustig op een andere dag in met een iets zachtere wind.

Bij Teuntje kun je lessen volgen om te leren varen met verschillende soorten boten, zoals een polyvalk of Topaz Uno. Ook kun je bij Teuntje lessen volgen om te leren suppen of windsurfen.

Voor iedereen vanaf 7 jaar oud is het al mogelijk om zeilles te volgen, zodat je een leven lang plezier hebt aan deze watersport.

Volg op je gemak les in watersporten bij Teuntje

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

klaar
voor het
ruime sop?
Kom naar Teuntje de Slak en laat je onderdompelen in allerlei watersporten in en rondom Groningen.
klaar
voor het
ruime sop?
Kom naar Teuntje de Slak en laat je onderdompelen in allerlei watersporten in en rondom Groningen.