avontuur
op het water
bij Teuntje!
4.3/5

4,4

Kinderen op mega sup van afstand mobile
avontuur
op het water
bij Teuntje!
4.3/5

4,4

Watersportkampen in de mei- en zomervakantie in Groningen

Ontdek het Hawaii van Groningen

Bezoek één van Teuntjes kampen in de mei- of zomervakantie in Groningen. Zo blijf je ook tijdens de schoolvakantie(s) sportief bezig. Even geen zorgen om school of huiswerk, maar enkele dagen ongestoord genieten van diverse watersporten. Per vakantie verschilt ons aanbod in watersportkampen. Maar één ding staat altijd centraal: we maken een week plezier met elkaar op het water!

Bij Teuntje kun je zowel in de mei- als zomervakantie terecht voor de leukste kampen in Groningen. Leer zeilen of surfen tijdens de zeilkampen en surfkampen in de meivakantie. Of, mix het zeilen, suppen en surfen door elkaar tijdens de zomerkampen bij Teuntje.

We bieden zowel kampen voor 7 t/m 10 jaar en 11 t/m 15  Voor iedereen is er een passende groep met verschillende ervaringsniveaus. Maak hieronder een keuze tussen mei- of zomervakantie en bekijk welke kampen we aanbieden.

Samen sta je sterk

Tijdens Teuntjes watersportkampen ga je samen met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes het water op. Leer in enkele opeenvolgende dagen windsurfen, zeilen of suppen. Deze kampen zijn opgedeeld in groepen voor kinderen en de jeugd vanaf 7 t/m 15 jaar. Zo ga je lekker op eigen niveau aan de slag. Samen beleven jullie het grootste plezier op het water, terwijl je ook nog eens wordt uitgedaagd in nieuwe watersporten! Heb je direct weer iets nieuws om te vertellen op school na de vakantie.

Nog geen genoeg van?

Ook buiten de schoolvakanties om mag je naar Teuntje de Slak komen. Kom je lekker een middag, avond of in het weekend zelfstandig suppenzeilen of kanoën. Van april tot eind september geniet je van diverse watersporten bij ons. Of je dat nu doet in de vorm van watersportkampen of een vrije dag, we verwelkomen je graag op het water!

Ervaringen van anderen

Jelle Krans
” Veel lol bij deze gezellige club! “
5/5
5,0
Frank Post
” Mooi bedrijf met een prachtig assortiment aan zeilboten. Gezellig (mooi) personeel. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen over kampen

Het zeil-sup-surf outdoorkamp bij Teuntje organiseren we in twee leeftijdscategorieën. Iedereen vanaf 7 jaar oud heten we al welkom in de groep tot 10 jaar. Voor de wat oudere jongens en meisjes tussen 11 & 15 jaar en van 15 & 16 jaar organiseren we een aparte groep. Zo gaat iedereen lekker aan de slag.

Tijdens Teuntjes Skills kampen ga je samen met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes het water op en leer je in enkele opeenvolgende dagen windsurfen, zeilen of suppen. Samen beleven jullie het grootste plezier op het water, terwijl je ook nog eens wordt uitgedaagd in nieuwe watersporten! Heb je direct weer iets nieuws om te vertellen op school na de vakantie.

Een kamp in de meivakantie kost 295,- p.p. Een week onder de pannen in de zomervakantie kost bij Teuntje 345,- p.p en vanaf 7 t/m 14 jaar en vanaf 15 t/m16 jaar 495,- p.p.

Zowel in de mei-, zomer-, als herfstvakantie bied Teuntje de Slak een gevarieerd aanbod in kampen. In het voor- en najaar bieden we onder andere een zeil- en surfvierdaagse aan.

Beleef jouw avontuur bij Teuntje

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Ga mee
op kamp
op het water!
Kom surfen, zeilen, suppen en avonturen beleven tijdens onze kampen!
Ga mee
op kamp
op het water!
Kom surfen, zeilen, suppen en avonturen beleven tijdens onze kampen!