avontuur
op het water
bij Teuntje!
4.3/5

4,3

Kinderen op mega sup van afstand mobile
avontuur
op het water
bij Teuntje!
4.3/5

4,3

Watersportkampen in de mei,- zomer-, of herfstvakantie in Groningen

Bezoek één van Teuntjes kampen in de mei-, zomer- of herfstvakantie. Zo blijf je ook tijdens de schoolvakantie(s) sportief bezig. Even geen zorgen om school of huiswerk, maar enkele dagen ongestoord genieten van diverse watersporten. Per vakantie verschilt ons aanbod in watersportkampen. Geniet van enkele dagen windsurfen, zeilen, suppen of alles tegelijk.

Zowel in de mei-, zomer-, als herfstvakantie bied Teuntje de Slak een gevarieerd aanbod in kampen. In het voor- en najaar bieden we onder andere een zeil- en surfvierdaagse aan. Uiteraard stap je net zo makkelijk de hele week op een sup plank. In de zomervakantie bied Teuntje je de mogelijkheid om het Hoornsemeer en Paterswoldsemeer te verkennen in de avonden.

Afhankelijk van wat je wilt doen en de groepsgrootte, bepalen we de kosten van de watersportkampen. Kijk zelf even per categorie wat je van ons mag verwachten. Is er iets niet duidelijk? Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Beleef jouw avontuur bij Teuntje

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Ervaringen van anderen

Jelle Krans
” Veel lol bij deze gezellige club! “
5/5
5,0
Frank Post
” Mooi bedrijf met een prachtig assortiment aan zeilboten. Gezellig (mooi) personeel. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen over kampen

Het zeil-sup-surf outdoorkamp bij Teuntje organiseren we in twee leeftijdscategorieën. Iedereen vanaf 7 jaar oud heten we al welkom in de groep tot 10 jaar. Voor de wat oudere jongens en meisjes tussen 11 & 14 jaar en van 15 & 16 jaar organiseren we een aparte groep. Zo gaat iedereen lekker aan de slag.

Tijdens Teuntjes Skills kampen ga je samen met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes het water op en leer je in enkele opeenvolgende dagen windsurfen, zeilen of suppen. Samen beleven jullie het grootste plezier op het water, terwijl je ook nog eens wordt uitgedaagd in nieuwe watersporten! Heb je direct weer iets nieuws om te vertellen op school na de vakantie.

Een kamp in de meivakantie kost 295,- p.p. Een week onder de pannen in de zomervakantie kost bij Teuntje 345,- p.p en vanaf 7 t/m 14 jaar en vanaf 15 t/m16 jaar 495,- p.p.

Zowel in de mei-, zomer-, als herfstvakantie bied Teuntje de Slak een gevarieerd aanbod in kampen. In het voor- en najaar bieden we onder andere een zeil- en surfvierdaagse aan.

Ga mee
op kamp
op het water!
Kom surfen, zeilen, suppen en avonturen beleven tijdens onze kampen!
Ga mee
op kamp
op het water!
Kom surfen, zeilen, suppen en avonturen beleven tijdens onze kampen!