jouw
uitje op
het water!
4.3/5

4,4

Volwassenen in een valkje mobile
jouw
uitje op
het water!
4.3/5

4,4

Avontuurlijk uitje met je team, vrienden of familie

Of je nu een uniek teamuitje of kinderfeestje organiseert, Teuntje heet je van harte welkom! Laat kinderen al op jonge leeftijd verliefd worden op de watersport. Al wat ouder? Leer je collega’s of vrienden nóg beter kennen in een duokano of op een Mega Sup.

Bij Teuntje de Slak zijn allerlei groepsarrangementen mogelijk. Wij verzorgen de leukste uitjes op het water in Groningen voor jong en oud!

Ervaringen van anderen

Jelle Krans
” Veel lol bij deze gezellige club! “
5/5
5,0
Joost Fijma
” Super leuke plek voor een actief uitje met de kids en vrienden. Dikke aanrader voor een leuk uitje op een zonnige dag. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen over uitjes

Sommige arrangementen zijn op voorhand voorzien van een prijs, maar we doen ook aan groepsactiviteiten op maat. Kom als bedrijf met 150 man langs of organiseer een kleinschalig kinderfeestje voor 8 kinderen. Het mag en kan allemaal. Belangrijk is dat jullie de leukste groepsactiviteiten in Groningen ervaren. We staan je graag te woord om samen met jou een prachtig plan voor jouw uitje op te stellen, dat past bij jouw budget.

Of je nu een uniek teamuitje of kinderfeestje organiseert, bij Teuntje kan een hoop en denken we graag met je mee! Laat kinderen al op jonge leeftijd verliefd worden op de watersport. Al wat ouder? Leer je collega’s of vrienden nóg beter kennen in een duokano of op een Mega Sup.

Helaas die verhuren wij niet. Alleen voor evenementen en bedrijfsuitjes hebben wij die tot onze beschikking. Bij Teuntje kan je wel een rondvaart boot huren inclusief schipper met maximaal 25 personen aanboort.

Na een korte instructie van Teuntje heb je het na 5 minuten onder de knie. Het is namelijk een hele toegankelijke en laagdrempelige watersport om te beoefenen. Dit is dan ook de reden waarom het zo populair is geworden.

Jazeker, je heb ervaring nodig om een zeilboot of windsurf-set te kunnen huren. Een cursus volgen kan altijd bij Teuntje als het wil leren en zelfstandig het water op wilt.

Outdoor en avontuurlijk uitje in Groningen

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Boek
jouw uitje
bij Teuntje!
Ongeacht met wie je komt, de mogelijkheden bij Teuntje zijn eindeloos.
Boek
jouw uitje
bij Teuntje!
Ongeacht met wie je komt, de mogelijkheden bij Teuntje zijn eindeloos.