avontuurlijk
arrangement
bij teuntje
4.3/5

4,4

Volwassenen hebben het gezellig op de boot mobile
avontuurlijk
arrangement
bij teuntje
4.3/5

4,4

Avontuurlijke activiteiten

Bij Teuntje bieden we verschillende arrangementen aan: complete ervaringspakketten, door ons voor jou uitgedacht. Kant en klaar, met alles erop en eraan. Ontdek ze hieronder.

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je vragen? Vraag van een event op maat aan of neemt contact met ons op.

Ervaringen van anderen

Jelle Krans
” Veel lol bij deze gezellige club! “
5/5
5,0
Gkj Weerstand
” Met mooi weer is dit een prima plek om je te vermaken op het water. Veel keuze en leuk personeel. Aanrader. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen

Go slow Go off-grid met Teuntje. Teuntje is opgebouwd uit veelal seculaire materialen zoals zeecontainers en afvalhout. Met een leuke binnenruimte en een te gek dakterras met een uitzicht over het Hoornsemeer en de Martinitoren van de stad Groningen.

Teuntjes energy wordt gewonnen met de zon. Op deze manier blijven de drankjes mooi koud bij een warme zomerse dag. Teuntjes toilet voorziening is het varend plas paradijs op het water. We doorspoelen met water uit het meer en vangen het op in een afgesloten septictank. Er kan ook gebruik worden gemaakt van het sanitair wat op 1 min lopen is van Teuntje. Teuntje heeft geen douch voorziening, maar afspoelen met een zonnedouche voor kamperen opvraag kan wel. We hangen je douch alvast even op in de zon zodat je warm kan afspoelen.

Als je een activiteit boekt bij Teuntje, kun je altijd een lunch of BBQ met drankjes of hapjes bijboeken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De ene groep is de andere niet. Teuntje biedt op maat gemaakte arrangementen, maar ook vooraf vastgestelde uitjes aan voor verschillende groepen. Kom als bedrijf met 150 man langs of organiseer een kleinschalig kinderfeestje voor 8 kinderen. Het mag en kan allemaal. Sommige arrangementen zijn op voorhand voorzien van een prijs, maar we doen ook aan groepsactiviteiten op maat. Belangrijk is dat jullie de leukste groepsactiviteiten in Groningen ervaren.

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Beleef
avonturen
bij Teuntje
Of je nu op zoek bent naar een avontuur op het water of een outdoor-ervaring op het vasteland, wij denken graag met je mee.
Beleef
avonturen
bij Teuntje
Of je nu op zoek bent naar een avontuur op het water of een outdoor-ervaring op het vasteland, wij denken graag met je mee.