Volg
zeilles bij
Teuntje!
4.3/5

4,4

Jongeren in laser zeilen weg mobile
Volg
zeilles bij
Teuntje!
4.3/5

4,4

Zeilles in Groningen

Leer zeilen bij Teuntje de Slak! Er is geen betere manier om op actieve wijze van het water te genieten. Bij Teuntje maak je kennis met zeilen op het Paterswoldsemeer en het Hoornsemeer in Groningen. Het maakt niet uit hoe goed je bent, wij gunnen het iedereen om te leren zeilen.

De lessen bij Teuntje vinden plaats op woensdagmiddag en op zondagochtend. Je kunt gemiste lessen altijd op een ander moment inhalen. Je boekt dus een lespakket van 3 lessen en deze kun je in overleg met ons inplannen op de woensdagen, zaterdag en zondagochtend die jou passen. Bij voorkeur werken we met blokken van 3 lesweken achter elkaar, zodat we goed kunnen opbouwen. Maar, als dit voor jou niet past is dat in overleg ook geen probleem.

 

Zeilles & windsurfles jeugd 7 t/m 15 jarigen

In het weekend lekker het water op? Kies jij zelf , Je kunt kiezen tussen windsurfen en zeilen your choice! Met de cursus leer jij in 3 lessen de basic van het windsurfen en zeilen!

Leeftijden

  • 7 t/m 10 jaar
  •  11 t/m 15 jaar

Lestijden

  • Zondag 9:30 tot 12:30

Extra informatie

  • Schrijf je in via de windsurfles in voor de zondag.
  • 1 uur windsurfen 1 uur zeilen
  • De les gaat in principe altijd door. Behalve met harde storm of onweer gaan we niet het water op.
  • Zwemkleding mee.
  • Je kijkt een wetsuit en zwemvest van Teuntje
  • CWO Instructeurs en begeleiding aanwezig.
  • Kosten: 3 x voor 149,50- p.p.

 

Zeilles voor volwassen

Bastiaan Middel, onze buurman, verzorgt de zeillessen voor volwassenen. Buurman Bastiaan is aangesloten bij de CWO en in bezit van een cwo instructeursdiploma, marifonie certificaat, klein vaarbewijs 1,2 en EHBO voor op het water. Zeilen is zijn passie en hij heeft jaren lesgegeven op zeilscholen in Groningen en Friesland.

Sinds 2011 is Buurman Bastiaan voor zichzelf begonnen met Zeilles Groningen op het Paterswoldsemeer. Bij Teuntje geeft Bastiaan introductielessen en opfriscursussen. Dus, of je nu beginnend zeiler of gevorderd bent, bij Bastiaan ben je in goede handen. Je maakt tijdens de lessen gebruik van het materiaal van Teuntje.

Wil jij alleen of samen met vrienden familie leren zeilen? Neem dan contact op via de knop hieronder.

 

Heb je het nog niet helemaal onder de knie? Boek dan een vervolgclinic. Na het volgen van zeilles bij Teuntje mag je in de toekomst ook een optimist, zwaardboot of valk huren. Dan stap je wanneer je maar wilt het water op om heerlijk te genieten.

 

Ervaringen van anderen

Frank Post
” Mooi bedrijf met een prachtig assortiment aan zeilboten. Gezellig (mooi) personeel. “
5/5
5,0
Gkj Weerstand
” Met mooi weer is dit een prima plek om je te vermaken op het water. Veel keuze en leuk personeel. Aanrader. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen

Je kan je inschrijven voor een clinic die Teuntje organiseert op een vast moment (check de activiteiten kalender) of doe aanvraag met je vriend of vriendinnen groep en geef aan wanneer je een les of meerde lessen wilt volgen.

Check Teuntjes activiteiten kalender

Nee. We hanteren onze eigen leerlijn Kwiek op het Water. Onze leerlijn heeft wel veel overeenkomsten met het CWO diplomalijn

Voor iedereen vanaf 7 jaar oud is het al mogelijk om zeilles te volgen, zodat je een leven lang plezier hebt aan deze watersport.

Contact opnemen over zeilles in Groningen

Beleef het bij Teuntje

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Volg
zeilles bij
Teuntje!
Wil je een introductieles of cursus volgen op maat? Neem dan contact met ons op.
Volg
zeilles bij
Teuntje!
Wil je een introductieles of cursus volgen op maat? Neem dan contact met ons op.