Beleef
jouw uitje
bij Teuntje!
4.3/5

4,4

Volwassenen hebben het gezellig op de boot mobile
Beleef
jouw uitje
bij Teuntje!
4.3/5

4,4

Groepsarrangementen in de zomer, herfst, winter en lente

Heb je zin om met een hele groep het water op te gaan? Superleuk! Bij Teuntje de Slak maken wij het je graag makkelijk en bieden we daarom verschillende groepsarrangementen aan. Boven de 20 personen kan Teuntje een super leuk programma opmaat maken. Denk aan, dropping onbewoond eiland, watersafari of expedities tour tochten of een uitdagende teambattle.

Wat kan je doen bie Teuntje? Click op deze link voor het overzicht verhuur groepsactiviteiten

 

Bij te boeken bie Teuntje op het dak, boot of waterterras food & drinks!

  • Picknicken vanaf €9,50 p.p.
  • Koffie, thee plus koek vanaf €5,-p.p.
  • Lunchen vanaf  €18,50 p.p.
  • Borrel & hapjes vanaf €5,50- p.p.
  • BBQ vanaf €29,50 p.p. (Inclusief twee drankjes, smeersels en stokbrood)
  • Fris, bier en wijn vanaf €3,-p.p.
  • Proeverij bier, whiskey of wijn vanaf €20,- p.p.

 

Liever wel de diepte in met je collega’s? Dat kan bie Teuntje!

Op zoek naar een unieke inspirerende locatie in Groningen voor een bedrijfsuitje of teamdag? Kom dan met z’n allen het water op bij Teuntje de Slak en leer elkaar kennen op een andere manier. Kies voor een sportieve activiteit zoals zeilen, surfen of suppen, of kies voor ontspanning op de watersafari. Het leukste bedrijfsuitje in Groningen organiseer je bij Teuntje. Voor meer informatie kijk je op teamdag bedrijven & organisatie’s.

 

Arrangementen voor groepen

Ervaringen van anderen

Staal Straal
” Bootje gehuurd, zonk niet, aardige verhuurder, weer een prachtige zomerdag in 2018. “
5/5
5,0
Joost Fijma
” Super leuke plek voor een actief uitje met de kids en vrienden. Dikke aanrader voor een leuk uitje op een zonnige dag. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen over uitjes

Als je een activiteit boekt bij Teuntje, kun je altijd een lunch of BBQ met drankjes of hapjes bijboeken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sommige arrangementen zijn op voorhand voorzien van een prijs, maar we doen ook aan groepsactiviteiten op maat. Kom als bedrijf met 150 man langs of organiseer een kleinschalig kinderfeestje voor 8 kinderen. Het mag en kan allemaal. Belangrijk is dat jullie de leukste groepsactiviteiten in Groningen ervaren. We staan je graag te woord om samen met jou een prachtig plan voor jouw uitje op te stellen, dat past bij jouw budget.

Of je nu een uniek teamuitje of kinderfeestje organiseert, bij Teuntje kan een hoop en denken we graag met je mee! Laat kinderen al op jonge leeftijd verliefd worden op de watersport. Al wat ouder? Leer je collega’s of vrienden nóg beter kennen in een duokano of op een Mega Sup.

Helaas die verhuren wij niet. Alleen voor evenementen en bedrijfsuitjes hebben wij die tot onze beschikking. Bij Teuntje kan je wel een rondvaart boot huren inclusief schipper met maximaal 25 personen aanboort.

Na een korte instructie van Teuntje heb je het na 5 minuten onder de knie. Het is namelijk een hele toegankelijke en laagdrempelige watersport om te beoefenen. Dit is dan ook de reden waarom het zo populair is geworden.

Bespreek je wensen met Teuntje

Beleef jouw uitje bij Teuntje

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Beleef
het bij
Teuntje!
Surfen, zeilen of toch allerlei watersporten door elkaar? Het kan allemaal.
Beleef
het bij
Teuntje!
Surfen, zeilen of toch allerlei watersporten door elkaar? Het kan allemaal.