Beleef
jouw uitje
bij Teuntje!
4.3/5

4,4

Volwassenen hebben het gezellig op de boot mobile
Beleef
jouw uitje
bij Teuntje!
4.3/5

4,4

Groepsarrangementen in de zomer, herfst, winter en lente

Heb je zin om met een hele groep het water op te gaan? Superleuk! Bij Teuntje de Slak maken wij het je graag makkelijk en bieden we daarom verschillende groepsarrangementen aan.

Mogelijkheden:

  • Borrel rondvaarten
  • BBQ rondvaarten
  • Proeverij rondvaarten
  • Actieve teambuilding rondvaarten
  • Windsurf clinic met je vrienden of vriendinnen
  • SUP safari toertochten
  • Outdoor, Beach & Fun activiteiten

Beschikbaarheid check of liever maatwerk!

Wanneer uw gewenste dag en tijd niet beschikbaar is of liever een programma opmaat? Stuur dan een mailtje naar info@teuntjedeslak.nl. Teuntje kijkt z.s.m. of hij nog wat voor je kan betekenen.

Wil je meer weten over onze arrangementen? Via onderstaande links vind je meer informatie. Kun je niet vinden wat je zoekt? Vertel ons dan je wensen via de contact-pagina of vraag een event op maat aan.

Ervaringen van anderen

Staal Straal
” Bootje gehuurd, zonk niet, aardige verhuurder, weer een prachtige zomerdag in 2018. “
5/5
5,0
Joost Fijma
” Super leuke plek voor een actief uitje met de kids en vrienden. Dikke aanrader voor een leuk uitje op een zonnige dag. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen over uitjes

Als je een activiteit boekt bij Teuntje, kun je altijd een lunch of BBQ met drankjes of hapjes bijboeken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sommige arrangementen zijn op voorhand voorzien van een prijs, maar we doen ook aan groepsactiviteiten op maat. Kom als bedrijf met 150 man langs of organiseer een kleinschalig kinderfeestje voor 8 kinderen. Het mag en kan allemaal. Belangrijk is dat jullie de leukste groepsactiviteiten in Groningen ervaren. We staan je graag te woord om samen met jou een prachtig plan voor jouw uitje op te stellen, dat past bij jouw budget.

Of je nu een uniek teamuitje of kinderfeestje organiseert, bij Teuntje kan een hoop en denken we graag met je mee! Laat kinderen al op jonge leeftijd verliefd worden op de watersport. Al wat ouder? Leer je collega’s of vrienden nóg beter kennen in een duokano of op een Mega Sup.

Helaas die verhuren wij niet. Alleen voor evenementen en bedrijfsuitjes hebben wij die tot onze beschikking. Bij Teuntje kan je wel een rondvaart boot huren inclusief schipper met maximaal 25 personen aanboort.

Na een korte instructie van Teuntje heb je het na 5 minuten onder de knie. Het is namelijk een hele toegankelijke en laagdrempelige watersport om te beoefenen. Dit is dan ook de reden waarom het zo populair is geworden.

Boek nu jouw groepsarrangement

Beleef jouw uitje bij Teuntje

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Beleef
het bij
Teuntje!
Surfen, zeilen of toch allerlei watersporten door elkaar? Het kan allemaal.
Beleef
het bij
Teuntje!
Surfen, zeilen of toch allerlei watersporten door elkaar? Het kan allemaal.