Beleef
jouw uitje
bij Teuntje!
4.3/5

4,3

Volwassenen hebben het gezellig op de boot mobile
Beleef
jouw uitje
bij Teuntje!
4.3/5

4,3

Gezellig uitje met vrienden of familie in Groningen

Op zoek naar een uniek, sportief studenten uitje in Groningen? Of simpelweg even een dagje weg met je vrienden en vriendinnen? Stap op een sup plank of samen in een duokano bij Teuntje de Slak. Het hele seizoen door zijn er allerlei watersporten te beoefenen bij Teuntje en verken je het Hoornsemeer en Paterswoldsemeer op unieke wijze.

Samen op sup safari

Kom je met minimaal 10 mensen naar Teuntje toe? Ga dan samen op sup safari! Jullie stappen allen op een eigen sup plank. Aan de hand van een routekaart gaan jullie vervolgens op safari door de omgeving. Ook is het mogelijk om een gids of volgboot bij te boeken, zodat jullie in ieder geval niet verdwaald raken.

Uniek studentenuitje

Naast sup planken beschikken we ook over zeilboten, windsurf sets en duokano’s. Voldoende om jou en je medestudenten, vrienden en vriendinnen flink uit te putten op het water. Liever niet tegen elkaar strijden maar samenwerken? Stap dan met meerdere tegelijk op één van onze Mega SUP’s.

Dagje uit met vrienden of vriendinnen in Groningen

Vriendinnen- en vriendengroepen, zowel jong als oud, zijn altijd welkom bij Teuntje. Boek nu een dagje watersporten en laat ons weten welke activiteiten jullie willen beoefenen.

Beleef jouw uitje bij Teuntje

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Ervaringen van anderen

Staal Straal
” Bootje gehuurd, zonk niet, aardige verhuurder, weer een prachtige zomerdag in 2018. “
5/5
5,0
Joost Fijma
” Super leuke plek voor een actief uitje met de kids en vrienden. Dikke aanrader voor een leuk uitje op een zonnige dag. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen over uitjes

Als je een activiteit boekt bij Teuntje, kun je altijd een lunch of BBQ met drankjes of hapjes bijboeken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sommige arrangementen zijn op voorhand voorzien van een prijs, maar we doen ook aan groepsactiviteiten op maat. Kom als bedrijf met 150 man langs of organiseer een kleinschalig kinderfeestje voor 8 kinderen. Het mag en kan allemaal. Belangrijk is dat jullie de leukste groepsactiviteiten in Groningen ervaren. We staan je graag te woord om samen met jou een prachtig plan voor jouw uitje op te stellen, dat past bij jouw budget.

Of je nu een uniek teamuitje of kinderfeestje organiseert, bij Teuntje kan een hoop en denken we graag met je mee! Laat kinderen al op jonge leeftijd verliefd worden op de watersport. Al wat ouder? Leer je collega’s of vrienden nóg beter kennen in een duokano of op een Mega Sup.

Helaas die verhuren wij niet. Alleen voor evenementen en bedrijfsuitjes hebben wij die tot onze beschikking.

Na een korte instructie van Teuntje heb je het na 5 minuten onder de knie. Het is namelijk een hele toegankelijke en laagdrempelige watersport om te beoefenen. Dit is dan ook de reden waarom het zo populair is geworden.

Bespreek jouw bedrijfsuitje of teamuitje met ons

Beleef
het bij
Teuntje!
Surfen, zeilen of toch allerlei watersporten door elkaar? Het kan allemaal.
Beleef
het bij
Teuntje!
Surfen, zeilen of toch allerlei watersporten door elkaar? Het kan allemaal.