Dagje
watersport
met school!
4.3/5

4,3

Zeilfestijn van boven 2 mobile
Dagje
watersport
met school!
4.3/5

4,3

Uitgewerkte programma's voor scholen

Ben je opzoek na een te gekke dag op het water en op het strand met je school? Teuntje organiseert introductiedagen, sportieve sportdagen en expedities naar een onbewoond eiland. Op tien minuten van de binnenstad van Groningen aan het Hoornsemeer beschik Teuntje over deze ingrediënten om een leuke dag voor jullie school te organiseren.

 

Activiteiten bij Teuntje aan het Hoornsemeer

We bieden verschillende activiteiten aan van zeer intensief tot zeer rustig. Er gaan zowel activiteiten door op het water en als op het droge. We bieden de activiteiten aan in een carrousel, dus voor ieder wat wils.

De carrousel kan bestaan uit twee, drie, vier, vijf actviteiten:

  • Zeilen & windsurfen;
  • Watersafari, suppen, kajakken, kano varen;
  • Megabal (samenwerken);
  • Teuntjes Vloer is Lava (samenwerken);
  • Battle of the coast (beachvolleybal, beachfrisbee en beachvoetbal);
  • Expedities met de rondvaartboot naar een onbewoond eiland (teamopdrachten).

 

Schoolkampen in Lettelbert met Teuntje 

Op vakantie met Teuntje en beleef een superleuk schoolkamp met Teuntje. Het driedaagse schoolkamp start op maandag of woensdag. Op het terrein naast het Dorpshuis zijn tenten ingericht, die ruimte bieden voor maximaal 32 kinderen en hun begeleiders. Maaltijden worden binnen genuttigd.

Er kunnen diverse uitdagende buitenactiviteiten in het programma opgenomen worden, zoals, een kano of suptocht naar de haven van Leek met aansluitend een educatief programma, een slootexcursie in de Lettelberter Petten onder leiding van een gids van het Groninger Landschap, een sport- en speldag, een bonte avond met dj en ter afsluiting een bezoek aan het pretpark Nienoord of een combinatie van een bezoek aan het Museum Nienoord en het Zwemkasteel.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Teuntje, Teuntje denkt graag met je mee.

 

Beleef het bij Teuntje

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Ervaringen

Jelle Krans
” Veel lol bij deze gezellige club! “
5/5
5,0
Gkj Weerstand
” Met mooi weer is dit een prima plek om je te vermaken op het water. Veel keuze en leuk personeel. Aanrader. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen

Het is mogelijk om een serieuze noot aan het geheel toe te voegen, door te vergaderen op Teuntjes koeienpraam. Deze ligt voor anker bij een van de onbewoonde eilandjes op het meer. Is de koeienpraam niet wat je zoek, wellicht is het unieke gebouw de Wall House een geschikte optie wat op steenworp ligt van Teuntje.

Helaas die verhuren wij niet. Alleen voor evenementen en bedrijfsuitjes hebben wij die tot onze beschikking. Bij Teuntje kan je wel een rondvaart boot huren inclusief schipper met maximaal 25 personen aanboort.

Na een korte instructie van Teuntje heb je het na 5 minuten onder de knie. Het is namelijk een hele toegankelijke en laagdrempelige watersport om te beoefenen. Dit is dan ook de reden waarom het zo populair is geworden.

Voor het suppen adviseren we zwemkleding met daar overheen een sportieve outfit. Voor het windsurfen raden we je aan om een eigen wetsuit mee te nemen of er een te huren bij Teuntje. Tijdens het windsurfen is de kans groot dat je vaak in het water valt. Bij het suppen is de kans daarop vele malen kleiner.

Bespreek je wensen met Teuntje

Uitje
op maat vol
avontuur!
Teuntje stelt graag een programma met je samen. Dat betekent: optimaal waterplezier!.
Uitje
op maat vol
avontuur!
Teuntje stelt graag een programma met je samen. Dat betekent: optimaal waterplezier!.