Jeugd
zeilles
Bij Teuntje!
4.3/5

4,3

Jongeren in laser zeilen weg mobile
Jeugd
zeilles
Bij Teuntje!
4.3/5

4,3

Zeilles voor de jeugd in Groningen

Leer zeilen bij Teuntje de Slak! Er is geen betere manier om op actieve wijze van het water te genieten. Bij Teuntje maak je kennis met zeilen op het Paterswoldsemeer en het Hoornsemeer in Groningen. Het maakt niet uit hoe goed je bent, want wij gunnen het iedereen om te leren zeilen.

 

Teuntje biedt de mogelijkheid om zeilless te nemen op maat met je eigen vrienden groep voor kinderen en  jongeren vanaf 7 t/t 10 jaar en 11 t/14 jaar en 15 t/m 16 jaar.  Vul je wensen in op het aanvraag formulier voor een zeilles op maat.

 

Heb je het nog niet helemaal onder de knie? Boek dan een vervolg clinic. Naast het volgen van surfles bij Teuntje, mag je in de toekomst ook een optimist, zwaardboot of valk te huren. Dan stap je wanneer je maar wilt het water op om heerlijk te genieten

Beleef het bij Teuntje

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Ervaringen van anderen

Frank Post
” Mooi bedrijf met een prachtig assortiment aan zeilboten. Gezellig (mooi) personeel. “
5/5
5,0
Gkj Weerstand
” Met mooi weer is dit een prima plek om je te vermaken op het water. Veel keuze en leuk personeel. Aanrader. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen

Je kan je inschrijven voor een clinic die Teuntje organiseert op een vast moment (check de activiteiten kalender) of doe aanvraag met je vriend of vriendinnen groep en geef aan wanneer je een les of meerde lessen wilt volgen.

Check Teuntjes activiteiten kalender

Nee. We hanteren onze eigen leerlijn Kwiek op het Water. Onze leerlijn heeft wel veel overeenkomsten met het CWO diplomalijn

Voor iedereen vanaf 7 jaar oud is het al mogelijk om zeilles te volgen, zodat je een leven lang plezier hebt aan deze watersport.

Jeugd
zeilles
bij Teuntje!
Wil je een introductie les of cursus volgen op maat? Neem contact met ons op.
Jeugd
zeilles
bij Teuntje!
Wil je een introductie les of cursus volgen op maat? Neem contact met ons op.