Kom
SUPpen
bij Teuntje!
4.3/5

4,3

Volwassenen aan het suppen mobile
Kom
SUPpen
bij Teuntje!
4.3/5

4,3

SUP-clinic in Groningen bij Teuntje

Lekker op eigen tempo de omgeving verkennen vanaf het water op je eigen sup plank. Ook zonder ervaring huur je vrijuit je eigen sup plank om te peddelsurfen bij Teuntje, maar vanaf 2022 is het ook mogelijk om een clinic te volgen. Zo weet je direct vanaf het begin wat je moet doen.

Sup clinic of Sup yoga volgen in Groningen

Teuntje de Slak biedt je de mogelijkheid om sup lessen te volgen in Groningen. Sup lessen die je bij Teuntje volgt, bestaan uit twee verschillende niveau’s. Op het eerste niveau, basis, leer je de de basisprincipes. Op het tweede niveau, intermediate, kan je al lekker peddelsurfen.

Een echte work-out

Een rondje suppen is enerzijds rustgevend, maar anderzijds erg vermoeiend! Suppen is niet voor niets een officiële sport. Naast het geven van lessen, bieden we je ook de mogelijkheid om een echte workout op het water te volgen. Zo blijf je op unieke manier ontzettend fit. Deze mogelijkheid bieden we aan jong en oud.

SUPpen en yoga

Naast het geven van workouts biedt Teuntje de mogelijkheid om yogalessen te volgen op een sup board. Beoefen je flexibiliteit terwijl je stabiel op het water blijft staan. Even de peddels aan de kant. Ook dat kan op je sup plank op de wateren van het Hoornse- en Paterswoldsemeer in Groningen.

Beleef het bij Teuntje

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Ervaringen van anderen

Leonieke Orsel
” Leuk! Suppen met de hond! “
5/5
5,0
Frank Post
” Mooi bedrijf met een prachtig assortiment aan zeilboten. Gezellig (mooi) personeel. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen

Na een korte instructie van Teuntje heb je het na 5 minuten onder de knie. Het is namelijk een hele toegankelijke en laagdrempelige watersport om te beoefenen. Dit is dan ook de reden waarom het zo populair is geworden.

Voor het suppen adviseren we zwemkleding met daar overheen een sportieve outfit. Voor het windsurfen raden we je aan om een eigen wetsuit mee te nemen of er een te huren bij Teuntje. Tijdens het windsurfen is de kans groot dat je vaak in het water valt. Bij het suppen is de kans daarop vele malen kleiner.

Kom
SUPpen
bij Teuntje!
Geïnteresseerd geraakt in één van de vele opties die Teuntje de Slak te bieden heeft? Laat het ons vooral weten.
Kom
SUPpen
bij Teuntje!
Geïnteresseerd geraakt in één van de vele opties die Teuntje de Slak te bieden heeft? Laat het ons vooral weten.