op
kamp in de
meivakantie!
4.3/5

4,3

Jongeren in een valkje kijken in de camera mobile
op
kamp in de
meivakantie!
4.3/5

4,3

Zeilkamp en outdoorkamp meivakantie 2022 in Groningen

Ga je mee op zeilkamp of surfkamp in Groningen? Deze mogelijkheden vind je in de meivakantie allemaal bij Teuntje de Slak:

Leren windsurfen tijdens de windsurfvierdaagse

Voor iedereen vanaf 11 jaar is het in de meivakantie mogelijk om vier dagen op rij lekker te windsurfen. Je krijgt les op een beginnersplank (Starboard) en gaat 3 uur per dag het water op. Niet alleen natuurlijk, want er staat altijd een begeleider voor je klaar.

Of doe mee aan de zeilvierdaagse

Wil je niet leren windsurfen, maar leren zeilen? Ook dat kan in de meivakantie bij Teuntje, als je minimaal 11 jaar oud bent. We leren je de fijne kneepjes van het varen in een Topaz Uno of Polyvalk zeilboot.

Leer alles tijdens ons zeil-sup-surf outdoorkamp

Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Als je nog nooit hebt gewindsurft of in een zeilboot hebt gezeten, is het moeilijk om te bedenken wat je wilt ontdekken. Doe dan gewoon mee aan het zeil-sup-surf outdoorkamp van Teuntje in de meivakantie. Dan leren we je windsurfen en zeilen, maar ook suppen!

Beleef jouw zeilkamp bij Teuntje de Slak

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Ervaringen van anderen

Jelle Krans
” Veel lol bij deze gezellige club! “
5/5
5,0
Frank Post
” Mooi bedrijf met een prachtig assortiment aan zeilboten. Gezellig (mooi) personeel. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen

De dagen beginnen meestal om 09:00 en eindigen rond 14:00.

Omdat wij altijd afhankelijk zijn van het weer, moeten we soms het plan aanpassen. Daarom hebben we geen vast programma.

Wij werken met een eigen watersport leerlijn: Kwiek. Je krijgt daar een deelnamecertificaat van.

Zonnebrand, een petje, eigen lunch (wij regelen extra drinken en voor extra lunch voor de hongerige buiken), een eigen beker, regenbroek en regenjas, en waterschoenen of oude schoenen. Als je een eigen surfpak hebt, kun je die het beste meenemen.

Het zeil-sup-surf outdoorkamp bij Teuntje organiseren we in twee leeftijdscategorieën. Iedereen vanaf 7 jaar oud heten we al welkom in de groep tot 10 jaar. Voor de wat oudere jongens en meisjes tussen 11 en 17 jaar organiseren we een aparte groep. Zo ga je op je eigen niveau aan de slag.

Tijdens Teuntjes Skills kampen ga je samen met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes het water op en leer je in enkele opeenvolgende dagen windsurfen, zeilen of suppen. Samen beleven jullie het grootste plezier op het water, terwijl je ook nog eens wordt uitgedaagd in nieuwe watersporten! Heb je direct weer iets nieuws om te vertellen op school na de vakantie.

Afhankelijk van wat je wilt doen en de groepsgrootte, bepalen we de kosten van de watersportkampen. Kijk zelf even per categorie wat je van ons mag verwachten. Is er iets niet duidelijk? Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Ga je
mee op kamp
bij Teuntje?
Altijd al willen leren windsurfen? Of verken je de wateren van Groningen liever vanuit een zeilboot?
Ga je
mee op kamp
bij Teuntje?
Altijd al willen leren windsurfen? Of verken je de wateren van Groningen liever vanuit een zeilboot?