op kamp
in de mei
vakantie!
4.3/5

4,4

Jongeren in een valkje kijken in de camera mobile
op kamp
in de mei
vakantie!
4.3/5

4,4

Zeilkamp, surfkamp en outdoorkamp meivakantie 2024 in Groningen

Ga je mee op zeilkamp of surfkamp in Groningen? Deze mogelijkheden vind je in de meivakantie allemaal bij Teuntje de Slak:

Leer alles tijdens ons outdoorkamp voor kinderen vanaf 7 tot 10  jaar

Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Als je nog nooit hebt gewindsurft of in een zeilboot hebt gezeten, is het moeilijk om te bedenken wat je wilt ontdekken. Doe dan gewoon mee aan het outdoorkamp van Teuntje in de meivakantie. Dan leren we je windsurfen, suppen en zeilen, maar ook outdoorskills op Teuntjes avontureneiland!

Wanneer: maandag 29 april t/m donderdag 2 mei, 9:30 tot 17:00 uur

Leer windsurfen of zeilen tijdens deze watersport vierdaagse vanaf 11 t/m 15 jaar

Voor iedereen vanaf 11 jaar is het in de meivakantie mogelijk om vier dagen op rij lekker te windsurfen of zeilen. Je krijgt les op een beginnersplank en in een zwaardboot en gaat 4 uur per dag het water op. Niet alleen natuurlijk, want er staat altijd een begeleider voor je klaar.

Wanneer: maandag 29 april t/m donderdag 2 mei, 9:30 tot 17:00 uur

Ervaringen van anderen

Jelle Krans
” Veel lol bij deze gezellige club! “
5/5
5,0
Frank Post
” Mooi bedrijf met een prachtig assortiment aan zeilboten. Gezellig (mooi) personeel. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen

Voor de groepen van 7 t/m 10 jaar en 11 t/m 14 jaar starten de dagen om 10:00 en eindigen ze rond 16:00.

De groepen van 15 t/m 16 jaar starten om 16:00 uur en blijven gezellig eten bij Teuntje. Ze fietsen om 20:00 weer naar huis.

Deze kampen worden opgedeeld in kleine groepje. Zo ga je gezellig met je eigen niveau aan de slag. Samen beleven jullie het grootste plezier op het water, terwijl je ook nog eens wordt uitgedaagd in nieuwe watersporten! Heb je direct weer iets nieuws om te vertellen op school na de vakantie.

Programma vanaf 7 t/m 10 jaar;
De dag start om 9:30 met windsurfen & kajakken, beach & adventure eiland of zeilen & suppen en eindigt om 17:00. Op donderdag blijven ze eten en eindigt de dag om 19:00. Vrijdag om 17:00 is de uitreiking van de certificaten en krijgen de kinderen een broodje burger van Teuntje te afsluiting. De dag eindigt om 17:30 (gezellig nazitten mag altijd). Ouder, opa’s en oma’s zijn dan van harte welkom.

Programma vanaf 11 t/m 15 jaar;
De dag start om 9:30 met windsurfen of zeilen. Het windsurfen en zeilen wordt afgewisseld met safaritrips met de sup of met de kajak. Na het dromen op het water organiseert Teuntje ook voor een afwisselt programma op het strand. De dag en eindigt om 17:00. Op donderdag blijven ze eten en eindigt de dag om 19:00. Vrijdag om 17:00 is de uitreiking van de certificaten en krijgen de kinderen een broodje burger van Teuntje te afsluiting. De dag eindigt om 17:30 (gezellig nazitten mag altijd). Ouder, opa’s en oma’s zijn dan van harte welkom.

Wij werken met een eigen watersport leerlijn: Kwiek. Je krijgt daar een deelnamecertificaat van.

Zonnebrand, een petje, eigen lunch (wij regelen extra drinken en voor extra lunch voor de hongerige buiken), een eigen beker, regenbroek en regenjas, en waterschoenen of oude schoenen. Als je een eigen surfpak hebt, kun je die het beste meenemen.

Het zeil-sup-surf outdoorkamp bij Teuntje organiseren we in twee leeftijdscategorieën. Iedereen vanaf 7 jaar oud heten we al welkom in de groep tot 10 jaar. Voor de wat oudere jongens en meisjes tussen 11 & 15 jaar en van 15 & 16 jaar organiseren we een aparte groep. Zo gaat iedereen lekker aan de slag.

Tijdens Teuntjes Skills kampen ga je samen met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes het water op en leer je in enkele opeenvolgende dagen windsurfen, zeilen of suppen. Samen beleven jullie het grootste plezier op het water, terwijl je ook nog eens wordt uitgedaagd in nieuwe watersporten! Heb je direct weer iets nieuws om te vertellen op school na de vakantie.

Een kamp in de meivakantie kost 295,- p.p. Een week onder de pannen in de zomervakantie kost bij Teuntje 345,- p.p en vanaf 7 t/m 14 jaar en vanaf 15 t/m16 jaar 495,- p.p.

Boek nu het meivakantie-kamp 2024

Beleef jouw mei-kamp bij Teuntje de Slak

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Ga je
mee op kamp
bij Teuntje?
Altijd al willen leren windsurfen? Of verken je de wateren van Groningen liever vanuit een zeilboot?
Ga je
mee op kamp
bij Teuntje?
Altijd al willen leren windsurfen? Of verken je de wateren van Groningen liever vanuit een zeilboot?