Droomboot Back to Basic

Droomweekend op het water met je vrienden, vriendinnen of familie.

  • Slapen op een authentieke veepraam uit 1868:

Onderneem een actief weekend met vrienden of familie en ontdek de meest bijzondere plekjes aan de randen van het Hoornsemeer & Paterswoldsemeer en de onlanden van Groningen en Drenthe

Slapen op het water, genieten van de rust. Je verblijft op een authentieke veepraam uit 1868 die is om getoverd tot surfsafari boot Rustig dobberend, ver weg van alle drukte op de mooiste natuurrijke plekjes. Je geniet van de vogels om je heen en het wiegende riet. De zon zag je nog nooit zo mooi onder gaan. Dit is vakantie op zijn mooist!

  • Het Gebied

Het Paterswoldsemeer is inclusief het Hoornsemeer 270 ha groot. Aan de oostzijde is het Paterswoldse meer via de schutsluis de Nijveensterkolk verbonden met het Hoornsediep, een restant van de Drentsche Aa, en daarmee met het Noord-Willemskanaal. Over het dijkje naast het Hoornsediep, de Hoornsedijk, loopt het Pieterpad. Aan de zuidzijde wordt het meer begrensd door de Meerweg, de weg van Haren naar Paterswolde. Ten zuiden daarvan ligt het Friese Veen.

  • Back to Basic

Overnachten op een authentieke veepraam is origineel en avontuurlijk. Zo is de boot alleen bereikbaar met een zeilboot, supboard of waterfiets, Canadese kano die je gedurende je verblijf ter beschikking hebt en waarmee je de omgeving kunt verkennen. Voor het douchen heb je een camp-outdoor shower tot je beschikkingen en op de boot is een toilet aanwezig.

  • Inclusief kampeeruitrusting en watersport materiaal

Handig is dat je weinig mee hoeft te nemen, want de kampeeruitrusting krijg je ter plaatse mee. Denk dan aan stoeltjes, lantaarn, lucifers, happysmoker BBQ, jerrycan voor drinkwater en afvalwater, vuilniszak, een vegertje en toiletemmer. Zelf neem je een slaapzak, kampeermatrasjes, kussen, pannen, borden, bekers, bestek en je persoonlijke spullen mee. Het  watersport materiaal bestaat uit: supboards, windsurf-set, zeilboot, optimist zeilbootje voor kinderen, waterfiets, Canadese kano’s

  • Programma

– Ontvangst op Teuntje met een frisdrankje en wat lekkers,
– Je wordt gedropt op de authentieke veepraam uit 1868 die is om getoverd tot surfsafari boot
– Tijdens dit weekend organiseren wij in overleg een programma aan op maat.  Zeiltocht, supsafari trip, suppen with the stars, fiets city tour, moutmountainbike tocht door de onlanden. een bier of wijnproeverij op een onbewoond eiland .

– Minimaal 2 personen
– Maximaal 12 personen

Meerdaagse  3 dagen | op aanvraag
– Inchecken om maandag 14:00
– Uitchecken woensdag  12:00
– Maandag t/tm woensdag: Prijs vanaf 200,50 per nacht

Weekend  3 dagen | op aanvraag
– Inchecken om vrijdag 14:00
– Uitchecken zondag 12:00
– Maandag t/tm woensdag: Prijs vanaf 225,50 per nacht

Week 7 dagen | op aanvraag
– Inchecken om maandag 14:00
– Uitchecken zondag 12:00
– Maandag t/tm woensdag: Prijs vanaf 150,50 per nacht

Optioneel bij te boeken:
– Overlevingspakket ontbijt, lunch en avond eten
– Bier of wijnproeverij op een onbewoond eiland
– Fiets city tour of Moutmountainbike tocht
– Outdoor Yoga
– Windsurfles
– Zeilles
– Activiteit opmaat

 

Heeft u een vraag mail of bel gerust voor de beschikbaarheid.
Meer foto’s volgen nog.

 

 

Bel Mail

Teuntje's Crew

Plezier & Vertier met Teuntje

Hét watersporthuis van Groningen. Bent u op zoek naar de leukste outdooractiviteiten, surf&outdoorkampen voor uw kinderen of een volledig georganiseerd bedrijf of groepsuitje in Groningen? Dan strandt u bij Teuntje de Slak het watersportparadijs op het Hoornsemeer. Slechts op 15 minuten fietsen van de binnenstad en gratis parkeer gelegenheid.

Zij gingen u voor

Ministerie van Economische zaken en Klimaat, Marketing Groningen,Politie Groningen, Gasunie, UMCG, TKP, Royal Haskoning, IND, Zernike College, Maartenscollege, Werkman College, Noorderpoort, Praedinius Gymnasium, Hanze Instituut, Studentenvereniging ESN, Released, Surface, Mayday en nog veel meer. Volg jij?!

Watersporthuis Groningen

Outdoor & Adventure

Ontwikkeld en ondersteund: Triati.