Accommodatie

Unieke dag aan de waterkant

Het watersport paradijs van Teuntje de Slak aan het Hoornsemeer beschikt over drie verschillende accommodaties. De accommodaties kan je afhuren in combinatie met een hapje of een drankje, Happysmoker BBQ pakket, Beachclub Kaap Hoorn arrangement en met een leuke droognat teambuilding activiteit.

Accommodatie: Teuntjes Koeienboot

Deze oude veepraam uit 1868 heeft een lengte van 17 meter en is drie meter breed. Ruim 100 jaar gelden vervoerde de praam koeien, schapen en oud ijzer. Nu hebben we de boot omgetoverd tot groepsaccommodatie voor 20 personen. De boot is voorzien van een houtkachel, toilet,  beamer, Flip-over, keukentje en voorziet zichzelf van stroom met behulp van zonnepanelen. Go off Grid go Teuntje!!!

 

Accommodatie: Teuntjes Waterparadijs

Dit watersport terras is geheel overkapt en bied bescherming tegen te veel zon, regen en de wind. Op dit terras kunnen we rond de 30 personen kwijt.

Accommodatie: Teuntjes Zeecontainer

Teuntjes zeecontainer dient als ontvangstruimte en opslag voor onze materialen. Het bied ook met een mooie overkapping ruimte voor ongeveer 30  personen.

 

Accommodatie: Beachclub Kaaphoorn

Kaap Hoorn biedt verschillende opties om effectief te vergaderen. We beschikken over twee ruimtes waar je een vergadering, presentatie of workshop kunt geven.

Onze Harbour Lounge heeft capaciteit voor maximaal 100 personen, met alle relevante vergaderfaciliteiten; van beamer en flip-over tot (draadloze) microfoon, pc en plasmascherm.

Liever een informelere ruimte? Bekijk dan eens ons deck 3 met uitzicht over het meer, steigerhouten tafels, stoelen en een eigen bar!

Het Gebied

Het Paterswoldsemeer is inclusief het Hoornsemeer270 ha groot. Aan de oostzijde is het Paterswoldse meer via de schutsluisde Nijveensterkolk verbonden met het Hoornsediep, een restant van de Drentsche Aa, en daarmee met het Noord-Willemskanaal. Over het dijkje naast het Hoornsediep, de Hoornsedijk, loopt het Pieterpad. Aan de zuidzijde wordt het meer begrensd door de Meerweg, de weg van Harennaar Paterswolde. Ten zuiden daarvan ligt het Friese Veen.

 

Locatie: Teuntjes Watersporthuis aan het Hoornsemeer 

 

Heeft u interesse? Doe dan aanvraag.

 

Over Teuntje

Teuntjes watersportparadijs #goslowgoteuntje

Teuntje de Slak; Hét watersporthuis van Groningen. Bent u op zoek naar de leukste outdooractiviteiten, surf & outdoor zomerkamp voor uw kinderen, educatieve lespakketen of een volledig georganiseerd bedrijf of groepsuitje in Groningen? Dan strandt u bij Teuntje de Slak het watersportparadijs op het Hoornsemeer. Slechts op 15 minuten fietsen van de binnenstad en gratis parkeer gelegenheid.

De BAAI van Teuntje

De watersport BAAI van Teuntje is gelegen op het Hoornsemeer. In Teuntjes haventje liggen Polyvalken, beginner zeilboten, blotevoetenboot, ribboot, koeienpraam uit 1897, kano’s, supboards, windsurf-setjes. Heb je vragen kom dan langs op ons kantoortje op het water (surfhuisje Teuntje de Slak).

Watersporthuis Groningen

Outdoor & Adventure

Ontwikkeld en ondersteund: Triati.