Locatie

Unieke dag aan de waterkant

Het watersport paradijs van Teuntje de Slak  is gevestigd aan het Hoornsemeer. Teuntje kan je afhuren in combinatie met een hapje of een drankje, Happysmoker BBQ pakket, Beachclub Kaap Hoorn arrangement en met een leuke droognat teambuilding activiteit.

Teuntjes Koeienboot

Deze oude veepraam uit 1868 heeft een lengte van 17 meter en is drie meter breed. Ruim 100 jaar geleden vervoerde de praam koeien, schapen en oud ijzer. Nu hebben we de boot omgetoverd tot groepsaccommodatie voor 20 personen. De boot is voorzien van een houtkachel, toilet,  beamer, Flip-over en mini-keukentje. De zonnepanelen op deze boot zorgen voor de benodigde energie. Go off Grid go Teuntje!!!

Beachclub Kaaphoorn

Kaap Hoorn biedt verschillende opties om effectief te vergaderen. Zij beschikken over twee ruimtes waar je een vergadering, presentatie of workshop kunt geven.

De Harbour Lounge heeft capaciteit voor maximaal 100 personen, met alle relevante vergaderfaciliteiten; van beamer en flip-over tot (draadloze) microfoon, pc en plasmascherm.

Liever een informelere ruimte? Bekijk dan het deck 3 met uitzicht over het meer, steigerhouten tafels, stoelen en een eigen bar!

Het Gebied

Het Paterswoldsemeer is inclusief het Hoornsemeer 270 ha groot. Aan de oostzijde is het Paterswoldse meer via de schutsluis de Nijveensterkolk verbonden met het Hoornsediep, een restant van de Drentsche Aa, en daarmee met het Noord-Willemskanaal. Over het dijkje naast het Hoornsediep, de Hoornsedijk, loopt het Pieterpad. Aan de zuidzijde wordt het meer begrensd door de Meerweg, de weg van Haren naar Paterswolde. Ten zuiden daarvan ligt het Friese Veen.

 

Locatie: Teuntjes Watersporthuis aan het Hoornsemeer 

 

Heeft u interesse? Doe dan aanvraag.

 

Over Teuntje

Aloha en welkom bij Teuntje de Slak #goslowgoteuntje

Teuntjes watersport BAAI is gevestigd aan het Hoornsemeer. Het Hawaii van het Noorden is slechts op 15 minuten fietsen van de binnenstad en gratis parkeer gelegenheid. Ben je der BAAI?

Update openingstijden losse verhuur: Dit weekend open van 12:00 tot 18:00

Verhuur van watersport materialen kan je online reserveren bij Teuntje. Check onze verhuur pagina!

Surf & outdoor zomerkamp update: Alle weken zitten VOL

De BAAI van Teuntje

De watersport BAAI van Teuntje is gelegen op het Hoornsemeer. In Teuntjes haventje liggen Polyvalken, beginner zeilboten, blotevoetenboot, ribboot, koeienpraam uit 1897, kano’s, supboards, windsurf-setjes. Heb je vragen kom dan langs op ons kantoortje op het water (surfhuisje Teuntje de Slak).

Watersporthuis Groningen

Outdoor & Adventure

Ontwikkeld en ondersteund: Triati.