Het verhaal Teuntje

 

De watersport BAAI van Teuntje is gelegen op het Hoornsemeer en is opgericht in 2011 door Jeen Wobbes onder de naam; Sup Experience. Na drie jaar onder deze naam te hebben geopereerd, heeft het sup bedrijf onderdak gevonden bij het botenhuisje; Teuntje de Slak. Deze naam paste veel beter bij Jeen zijn ideeën en zo werd Sup Experience in 2014: Teuntje de Slak het Watersporthuis van Groningen.

Teuntje biedt naast sup activiteiten, ook lesprogramma’s voor scholen aan, windsurflessen en zeillessen, watersportkampen voor de jeugd, groepsactiviteiten en biedt de mogelijk om losse watersport materiaal te huren.

‘Teuntje de Slak’  is als hobby en creatieve uitlaatklep begonnen. De intentie is en blijft een gezellige sportieve leefomgeving te creëer voor  jong en oud. Al suppend door de grachten van Groningen werd er gedroomd en plannen gemaakt. Inmiddels is de baai van Teuntje een Fleurige boel op het Hoornse & Paterswoldsemeer.  Naast het watersporthuis is het ook een werk, leer locatie voor jongeren en jongvolwassenen.

In de watersport baai van Teuntje liggen polyvalken, lesgeef bootjes (zeilen), blotevoetenboot, ribboot, koeienpraam, kano’s, supboards en  windsurf-setjes.

Wil je een keer langskomen? Gezellig.

Neem gerust contact op met Teuntje. Of waai even langs 🙂

 

Locatie: Teuntjes Watersporthuis aan het Hoornsemeer 

 

 

Over Teuntje

Welkom #Goslowgoteuntje

Baai Teuntje ervaar je de leukste zeil, windsurf en sup experience van Groningen. Teuntjes watersport BAAI is gevestigd aan het Hoornsemeer. Het Hawaii van het Noorden is slechts op 15 minuten fietsen van de binnenstad en gratis parkeer gelegenheid. Ben je der BAAI?

Het verhaal van Teuntje

  De watersport BAAI van Teuntje is gelegen op het Hoornsemeer en is opgericht in 2011 door Jeen Wobbes onder de naam; Sup Experience. Na drie jaar onder deze naam te hebben geopereerd, heeft het sup bedrijf onderdak gevonden bij het botenhuisje; Teuntje de Slak. Deze naam paste veel beter bij Jeen zijn ideeën en zo […]

Watersporthuis Groningen

Outdoor & Adventure

Ontwikkeld en ondersteund: Triati.