Dag
vol met
watersport!
4.3/5

4,3

Zeilfestijn van boven 2 mobile
Dag
vol met
watersport!
4.3/5

4,3

Uitgewerkte programma's voor scholen en opleidingen

Ben je opzoek na een te gekke dag op het water en op het strand met je school? Teuntje organiseert introductiedagen, sportieve sportdagen, schoolkampen en thematische expeditie op een onbewoond eiland. Op tien minuten van de binnenstad van Groningen beschik Teuntje over deze ingrediënten om een leuke dag voor jullie school te organiseren. Heeft je vragen? Laat het Teuntje weten en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

We bieden verschillende activiteiten aan van zeer intensief tot zeer rustig. Er gaan zowel activiteiten door op het water en als op het droge. Denk aan: watersafari, suppen, kajakken, kano varen, mgabal (samenwerken), Teuntjes Vloer is Lava (samenwerken), beachvolleybal, beachfrisbee en beachvoetbal.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, en we denken graag met je mee.

 

Beleef het bij Teuntje

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Ervaringen

Jelle Krans
” Veel lol bij deze gezellige club! “
5/5
5,0
Gkj Weerstand
” Met mooi weer is dit een prima plek om je te vermaken op het water. Veel keuze en leuk personeel. Aanrader. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen

Het is mogelijk om een serieuze noot aan het geheel toe te voegen, door te vergaderen op Teuntjes koeienpraam. Deze ligt voor anker bij een van de onbewoonde eilandjes op het meer. Is de koeienpraam niet wat je zoek, wellicht is het unieke gebouw de Wall House een geschikte optie wat op steenworp ligt van Teuntje.

Helaas die verhuren wij niet. Alleen voor evenementen en bedrijfsuitjes hebben wij die tot onze beschikking. Bij Teuntje kan je wel een rondvaart boot huren inclusief schipper met maximaal 25 personen aanboort.

Na een korte instructie van Teuntje heb je het na 5 minuten onder de knie. Het is namelijk een hele toegankelijke en laagdrempelige watersport om te beoefenen. Dit is dan ook de reden waarom het zo populair is geworden.

Voor het suppen adviseren we zwemkleding met daar overheen een sportieve outfit. Voor het windsurfen raden we je aan om een eigen wetsuit mee te nemen of er een te huren bij Teuntje. Tijdens het windsurfen is de kans groot dat je vaak in het water valt. Bij het suppen is de kans daarop vele malen kleiner.

Uitje
op maat vol
avontuur!
Teuntje stelt graag een programma met je samen. Dat betekent: optimaal waterplezier!.
Uitje
op maat vol
avontuur!
Teuntje stelt graag een programma met je samen. Dat betekent: optimaal waterplezier!.