op
zomerkamp
bij Teuntje!
4.3/5

4,4

Kinderen op mega sup van afstand mobile
op
zomerkamp
bij Teuntje!
4.3/5

4,4

Avontuurlijk zomerkamp 2023 in Groningen

Tijdens Teuntje’s surfkampen, zeilkampen & outdoorkampen ga je samen met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes het water op. Leer in enkele opeenvolgende dagen windsurfen, zeilen of suppen in Groningen.

 

Wanneer vinden de zomerkampen 2023 plaats?

 • Week 1: vanaf 24 juli
 • Week 2: vanaf 31 juli
 • Week 3: vanaf 7 augustus
 • Week 4: vanaf 14 augustus
 • Week 5: vanaf 21 augustus
 • Week 6: vanaf 28 augustus.

 

Surf-sail & outdoorkamp 7 t/m 10 jaar

Vijf dagen lang dolle pret bij Teuntje de Slak. Van maandag tot en met vrijdag gaan ze kennismaken met de verschillende watersporten en leren we ze de basis van het windsurfen, zeilen, suppen en kajakken. Op het avontureneiland leren ze spelenderwijs bijvoorbeeld knopen leggen. Op donderdag blijven de kids lekker patat eten en op vrijdag sluiten we de week af met een mooi eindspel. Kortom: het ideale kamp voor jongere kinderen om verschillende watersporten te ontdekken.

 • Start- en eindtijd ma t/m vrijdag: 9:30 tot 17:00 watersporten
 • Uitzondering donderdag eindigt om 19:00 en vrijdag om 17:30
 • Prijs: €345,- p.p.

 

Soul-Sail & Surfkamp 11 t/m 15 jaar

Maak vijf dagen op rij kennis met allerlei watersporten. Elke dag starten we om 9.30 en gaan we samen de dag doornemen. Tijdens de surfbreak gaan we lekker uitrusten op één van de tropische eilanden van het Hoornsemeer. Vanuit daar gaan jullie zelf op avontuur per zeilboot, supboard of windsurfplank.

 • Start en eindtijd ma t/m vrijdag: 9:30 tot 17:00 watersporten
 • Uitzondering donderdag eindigt om 19:00 en vrijdag om 17:30
 • Prijs: €345,- p.p.

 

Small Group kamp voor maximaal 12 personen

Expeditie Surfsurvival – zeilkamp 15 t/m 16 jaar

Gezelligheid met je matties op het water. Je gaat meer de diepte in om beter te leren windsurfen of te zeilen. Samen leef en beleef je een te gekke week op het water en op een onbewoond. Naast samen watersporten ga je ook samen avond eten maken. Een echt survivalkamp dus! De dag start om 9:30 en eindigt om 19:30.

 • Start en eindtijd ma t/m donderdag: 9:30 tot 19:30 watersporten
 • Uitzondering op vrijdag eindigt het kamp om 17:30
 • Prijs: €495,- p.p.

 

Ervaringen van anderen

Jelle Krans
” Veel lol bij deze gezellige club! “
5/5
5,0
Gkj Weerstand
” Met mooi weer is dit een prima plek om je te vermaken op het water. Veel keuze en leuk personeel. Aanrader. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen

Teuntjes meivakantie: 1 week van 1 mei t/m 4 mei

Teuntje’s zomerkamp is in zes weken te beleven in de zomervakantie van 2023: in de weken van 24 juli, 31 juli, 7 augustus, 14 augustus, 21 augustus en 28 augustus.

Teuntje zorgt ervoor dat kinderen een onvergetelijke week op het water krijgen

Op de eerste dag krijgen de kids een wetsuit mee. Deze mogen ze aan het einde van de week weer inleveren. Verder krijgen de kinderen onbeperkt water, ranja, fruit, patat op de donderdag en een broodje burger op de vrijdag, toegang tot onze vaartuigen, gepaste professionele begeleiding en een goodie van Teuntje.

Elke opgesplitste groep krijgt twee enthousiaste instructeurs mee om ze alle benodigde basiskennis aan te leren. Uiteraard zijn ze ook kundig op het gebied van EHBO. De pizza op donderdag krijgen ze ook van Teuntje.

Deze kampen worden opgedeeld in kleine groepje. Zo ga je gezellig met je eigen niveau aan de slag. Samen beleven jullie het grootste plezier op het water, terwijl je ook nog eens wordt uitgedaagd in nieuwe watersporten! Heb je direct weer iets nieuws om te vertellen op school na de vakantie.

Programma vanaf 7 t/m 10 jaar;
De dag start om 9:30 met windsurfen & kajakken, beach & adventure eiland of zeilen & suppen en eindigt om 17:00. Op donderdag blijven ze eten en eindigt de dag om 19:00. Vrijdag om 17:00 is de uitreiking van de certificaten en krijgen de kinderen een broodje burger van Teuntje te afsluiting. De dag eindigt om 17:30 (gezellig nazitten mag altijd). Ouder, opa’s en oma’s zijn dan van harte welkom.

Programma vanaf 11 t/m 14 jaar;
De dag start om 9:30 met windsurfen of zeilen. Het windsurfen en zeilen wordt afgewisseld met safaritrips met de sup of met de kajak. Na het dromen op het water organiseert Teuntje ook voor een afwisselt programma op het strand. De dag en eindigt om 17:00. Op donderdag blijven ze eten en eindigt de dag om 19:00. Vrijdag om 17:00 is de uitreiking van de certificaten en krijgen de kinderen een broodje burger van Teuntje te afsluiting. De dag eindigt om 17:30 (gezellig nazitten mag altijd). Ouder, opa’s en oma’s zijn dan van harte welkom.

Programma vanaf 15 t/m 16 jaar;
De dag start om 9:30 met een dropping op het surfeiland. Het eiland is het basiskamp voor de jongere. De hele dag zijn de jongere telefoonloos en gaan ze off-grid. Eenmaal aangekomen ga ze de hele dag windsurfen, wingen, suppen of zeilen en hun eigen eten klaarmaken. Ze worden om 19:30 teruggevaren naar vaste wal. Vrijdag om 17:00 is de uitreiking van de certificaten en krijgen de jongeren een broodje burger van Teuntje te afsluiting. De dag eindigt om 17:30 (gezellig nazitten mag altijd). Ouder, opa’s en oma’s zijn dan van harte welkom.

Wij werken met een eigen watersport leerlijn: Kwiek. Je krijgt daar een deelnamecertificaat van.

Zonnebrand, een petje, eigen lunch (wij regelen extra drinken en voor extra lunch voor de hongerige buiken), een eigen beker, regenbroek en regenjas, en waterschoenen of oude schoenen. Als je een eigen surfpak hebt, kun je die het beste meenemen.

Tijdens Teuntjes Skills kampen ga je samen met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes het water op en leer je in enkele opeenvolgende dagen windsurfen, zeilen of suppen. Samen beleven jullie het grootste plezier op het water, terwijl je ook nog eens wordt uitgedaagd in nieuwe watersporten! Heb je direct weer iets nieuws om te vertellen op school na de vakantie.

Een kamp in de meivakantie kost 295,- p.p. Een week onder de pannen in de zomervakantie kost bij Teuntje 345,- p.p en vanaf 7 t/m 14 jaar en vanaf 15 t/m16 jaar 495,- p.p.

Boek nu het zomerkamp van 2023

Beleef jouw zomerkamp in 2023 bij Teuntje

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Beleef
Jouw zomer
Bij Teuntje!
Ooit gedroomd van een windsurfkamp of een watersportvakantie? Kom naar Teuntje de Slak!
Beleef
Jouw zomer
Bij Teuntje!
Ooit gedroomd van een windsurfkamp of een watersportvakantie? Kom naar Teuntje de Slak!