op
zomerkamp
bij Teuntje!
4.3/5

4,3

Kinderen op mega sup van afstand mobile
op
zomerkamp
bij Teuntje!
4.3/5

4,3

Zomerkamp 2022 in Groningen

Tijdens Teuntje’s surfkampen, zeilkampen & outdoorkampen ga je samen met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes het water op. Leer in enkele opeenvolgende dagen windsurfen, zeilen of suppen.

Deze kampen zijn opgedeeld in groepen voor kinderen en de jeugd vanaf 7 jaar. Zo ga je lekker op eigen niveau aan de slag. Samen beleven jullie het grootste plezier op het water, terwijl je ook nog eens wordt uitgedaagd in nieuwe watersporten! Heb je direct weer iets nieuws om te vertellen op school na de vakantie.

Teuntje’s zomerkamp is in zes weken te beleven in de zomervakantie van 2022: in de weken van 18 juli, 25 juli, 1 augustus, 8 augustus, 15 augustus en 22 augustus.

Surf-sail & outdoorkamp 7 t/m 10

Vijf dagen lang dolle pret bij Teuntje de Slak. Van maandag tot en met vrijdag gaan ze kennismaken met de verschillende watersporten en leren we ze de basis van het windsurfen, zeilen en kajakken. Op het avontureneiland leren ze spelenderwijs bijvoorbeeld knopen leggen. Op donderdag blijven de kids lekker pizza eten en op vrijdag sluiten we de week af met een mooi eindspel.

Soul-Sail & Surfkamp 11 t/m 16

Maak vijf dagen op rij kennis met allerlei watersporten. Elke dag starten we om 9.00 en gaan we samen de dag doornemen. Tijdens de surfbreak gaan we lekker uitrusten op één van de tropische eilanden van het Hoornsemeer. Vanuit daar gaan jullie zelf op avontuur per zeilboot, sup board of windsurfplank.

Beleef jouw zomerkamp in 2022 bij Teuntje

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Ervaringen van anderen

Jelle Krans
” Veel lol bij deze gezellige club! “
5/5
5,0
Gkj Weerstand
” Met mooi weer is dit een prima plek om je te vermaken op het water. Veel keuze en leuk personeel. Aanrader. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen

Teuntje’s zomerkamp vindt zes keer plaats: in de weken van 18 juli, 25 juli, 1 augustus, 8 augustus, 15 augustus en 22 augustus.

Teuntje zorgt ervoor dat kinderen een onvergetelijke week op het water krijgen

Op de eerste dag krijgen de kids een wetsuit mee. Deze mogen ze aan het einde van de week weer inleveren. Verder krijgen de kinderen onbeperkt water, ranja, fruit, pizza op de donderdag en een broodje burger op de vrijdag, toegang tot onze vaartuigen, gepaste professionele begeleiding en een hoodie van Teuntje.

Elke opgesplitste groep krijgt twee enthousiaste instructeurs mee om ze alle benodigde basiskennis aan te leren. Uiteraard zijn ze ook kundig op het gebied van EHBO. De pizza op donderdag krijgen ze ook van Teuntje.

Omdat wij altijd afhankelijk zijn van het weer, moeten we soms het plan aanpassen. Daarom hebben we geen vast programma.

Wij werken met een eigen watersport leerlijn: Kwiek. Je krijgt daar een deelnamecertificaat van.

Zonnebrand, een petje, eigen lunch (wij regelen extra drinken en voor extra lunch voor de hongerige buiken), een eigen beker, regenbroek en regenjas, en waterschoenen of oude schoenen. Als je een eigen surfpak hebt, kun je die het beste meenemen.

Tijdens Teuntjes Skills kampen ga je samen met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes het water op en leer je in enkele opeenvolgende dagen windsurfen, zeilen of suppen. Samen beleven jullie het grootste plezier op het water, terwijl je ook nog eens wordt uitgedaagd in nieuwe watersporten! Heb je direct weer iets nieuws om te vertellen op school na de vakantie.

Afhankelijk van wat je wilt doen en de groepsgrootte, bepalen we de kosten van de watersportkampen. Kijk zelf even per categorie wat je van ons mag verwachten. Is er iets niet duidelijk? Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Beleef
Jouw zomer
Bij Teuntje!
Ooit gedroomd van een windsurfkamp of een watersportvakantie? Kom naar Teuntje de Slak!
Beleef
Jouw zomer
Bij Teuntje!
Ooit gedroomd van een windsurfkamp of een watersportvakantie? Kom naar Teuntje de Slak!