op kamp
in de herfst
bij Teuntje
4.3/5

4,4

Jongeren in een valkje kijken in de camera mobile
op kamp
in de herfst
bij Teuntje
4.3/5

4,4

Survival- en outdoorkamp herfstvakantie 2023 in Groningen

Buiten is het nieuwe binnen. Ben je opzoek naar gezelligheid en te gekke avonturen? Doe dan gewoon mee aan het outdoor kamp van Teuntje in de Herfstvakantie. Dan leren we je outdoor skills, maar ook ga ook te gekke avonturen beleven op Teuntjes avontureneiland!

 

Kort op een rij wat je gaat beleven

 • Escapeboot ( Los de raadsels op en ontsnap uit de boot)
 • Strandspelen (King of the Beach)
 • Avonturen eiland  (vlaggenroof)
 • Outdoorskills leren (vuur maken)
 • Ravotten ( Samen met de kids een leuk spel bedenken)

 

Wanneer vinden de herfstvakantie-kampen voor 7 t/m 12 jaar plaats?

 •  23 t/m 26 oktober,
 •  Starttijd 10:00 tot 16:00

 

Goed om te weten

 • De groepen worden verdeeld in leeftijdscategorieën van  7 t/m 10 en van 11 t/m 12 jaar
 • Regenkleding, warme jas en sportkleding mee
 • Eigen lunch mee
 • Op woensdag krijgen ze een broodje hotdog
 • Donderdag sluiten we af met een BBQ

 

Ervaringen van anderen

Jelle Krans
” Veel lol bij deze gezellige club! “
5/5
5,0
Frank Post
” Mooi bedrijf met een prachtig assortiment aan zeilboten. Gezellig (mooi) personeel. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen

De dagen starten voor de groepen 7 t/m 10 jaar en 11 t/m 14 jaar om 10:00 en eindigen rond 14:00.

De groep van 15 t/m 16 jaar starten om 16:00 uur en blijven gezellig eten bij Teuntje. Ze fietsen om 20:00 weer naar huis.

Deze kampen worden opgedeeld in kleine groepje. Zo ga je gezellig met je eigen niveau aan de slag. Samen beleven jullie het grootste plezier op het water, terwijl je ook nog eens wordt uitgedaagd in nieuwe watersporten! Heb je direct weer iets nieuws om te vertellen op school na de vakantie.

Programma vanaf 7 t/m 10 jaar;
De dag start om 9:30 met windsurfen & kajakken, beach & adventure eiland of zeilen & suppen en eindigt om 17:00. Op donderdag blijven ze eten en eindigt de dag om 19:00. Vrijdag om 17:00 is de uitreiking van de certificaten en krijgen de kinderen een broodje burger van Teuntje te afsluiting. De dag eindigt om 17:30 (gezellig nazitten mag altijd). Ouder, opa’s en oma’s zijn dan van harte welkom.

Programma vanaf 11 t/m 14 jaar;
De dag start om 9:30 met windsurfen of zeilen. Het windsurfen en zeilen wordt afgewisseld met safaritrips met de sup of met de kajak. Na het dromen op het water organiseert Teuntje ook voor een afwisselt programma op het strand. De dag en eindigt om 17:00. Op donderdag blijven ze eten en eindigt de dag om 19:00. Vrijdag om 17:00 is de uitreiking van de certificaten en krijgen de kinderen een broodje burger van Teuntje te afsluiting. De dag eindigt om 17:30 (gezellig nazitten mag altijd). Ouder, opa’s en oma’s zijn dan van harte welkom.

Programma vanaf 15 t/m 16 jaar;
De dag start om 9:30 met een dropping op het surfeiland. Het eiland is het basiskamp voor de jongere. De hele dag zijn de jongere telefoonloos en gaan ze off-grid. Eenmaal aangekomen ga ze de hele dag windsurfen, wingen, suppen of zeilen en hun eigen eten klaarmaken. Ze worden om 19:30 teruggevaren naar vaste wal. Vrijdag om 17:00 is de uitreiking van de certificaten en krijgen de jongeren een broodje burger van Teuntje te afsluiting. De dag eindigt om 17:30 (gezellig nazitten mag altijd). Ouder, opa’s en oma’s zijn dan van harte welkom.

Wij werken met een eigen watersport leerlijn: Kwiek. Je krijgt daar een deelnamecertificaat van.

Zonnebrand, een petje, eigen lunch (wij regelen extra drinken en voor extra lunch voor de hongerige buiken), een eigen beker, regenbroek en regenjas, en waterschoenen of oude schoenen. Als je een eigen surfpak hebt, kun je die het beste meenemen.

Het zeil-sup-surf outdoorkamp bij Teuntje organiseren we in twee leeftijdscategorieën. Iedereen vanaf 7 jaar oud heten we al welkom in de groep tot 10 jaar. Voor de wat oudere jongens en meisjes tussen 11 & 15 jaar en van 15 & 16 jaar organiseren we een aparte groep. Zo gaat iedereen lekker aan de slag.

Tijdens Teuntjes Skills kampen ga je samen met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes het water op en leer je in enkele opeenvolgende dagen windsurfen, zeilen of suppen. Samen beleven jullie het grootste plezier op het water, terwijl je ook nog eens wordt uitgedaagd in nieuwe watersporten! Heb je direct weer iets nieuws om te vertellen op school na de vakantie.

Een kamp in de meivakantie kost 295,- p.p. Een week onder de pannen in de zomervakantie kost bij Teuntje 345,- p.p en vanaf 7 t/m 14 jaar en vanaf 15 t/m16 jaar 495,- p.p.

Boek nu het herfstvakantie-kamp 2023 in Groningen

Beleef jouw herfst-kamp bij Teuntje de Slak

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Ga je
mee op kamp
bij Teuntje?
Altijd al willen leren windsurfen? Of verken je de wateren van Groningen liever vanuit een zeilboot?
Ga je
mee op kamp
bij Teuntje?
Altijd al willen leren windsurfen? Of verken je de wateren van Groningen liever vanuit een zeilboot?