Outdoor
bedrijfsuitje
op maat!
4.3/5

4,3

Volwassenen hebben het gezellig op de boot mobile
Outdoor
bedrijfsuitje
op maat!
4.3/5

4,3

Outdoor event op maat voor bedrijven en organisaties

Teuntje heeft voldoende materiaal beschikbaar om zowel kleine als grote groepen te helpen. Voor groepen tot 200 man zijn er voldoende mogelijkheden beschikbaar. Afhankelijk van je wensen regelen we activiteiten voor twee uur, een dagdeel of volledige dag.

Daarnaast kunnen we van alles regelen in samenwerking met het nabij gelegen Beachclub Kaaphoorn. Surfen, zeilen, kajakken, sloepje varen, suppen barbecueën en borrelen in Groningen, kan een dag er beter uitzien? In onze ogen haast niet!

Grill & chill op Teuntje

Kom met je team samen op het waterterras van Teuntje. Stap vervolgens het water op en geniet van enkele rondjes over het Hoornsemeer en Paterswoldsemeer. Leer elkaar kennen door spel en plezier.

Ook is het mogelijk om een serieuze noot aan het geheel toe te voegen, door te vergaderen op Teuntjes koeienpraam. Deze ligt voor anker bij een van de onbewoonde eilandjes op het meer. Hierop zijn stroom en een beamer aanwezig. Sluit de dag vervolgens af met een barbecue en een goeie borrel.

Enkel bootje varen, zeilen, suppen of surfen tijdens het personeelsuitje

Of je tijdens een dagje op het water nu enkel wilt surfen of zeilen. Of toch allerlei watersporten door elkaar. Het kan allemaal. Zolang jullie maar een leuke dag hebben op het water en met een voldaan gevoel terugkeren. Later zelf nog een keer het water op? Teuntje heet iedereen van harte welkom om zelf een keer te komen suppen of zeilen.

Beleef het bij Teuntje

Go slow go Teuntje

Unieke ervaring

Surf hangout

Uitgewerkte programma's

Vrienden voor het leven

Ervaringen

Jelle Krans
” Veel lol bij deze gezellige club! “
5/5
5,0
Gkj Weerstand
” Met mooi weer is dit een prima plek om je te vermaken op het water. Veel keuze en leuk personeel. Aanrader. “
5/5
5,0

Veelgestelde vragen

Als je een activiteit boekt bij Teuntje, kun je altijd een lunch of BBQ met drankjes of hapjes bijboeken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het is mogelijk om een serieuze noot aan het geheel toe te voegen, door te vergaderen op Teuntjes koeienpraam. Deze ligt voor anker bij een van de onbewoonde eilandjes op het meer. Hierop zijn stroom en een beamer aanwezig.

Helaas die verhuren wij niet. Alleen voor evenementen en bedrijfsuitjes hebben wij die tot onze beschikking.

Na een korte instructie van Teuntje heb je het na 5 minuten onder de knie. Het is namelijk een hele toegankelijke en laagdrempelige watersport om te beoefenen. Dit is dan ook de reden waarom het zo populair is geworden.

Uitje
op maat vol
avontuur!
Teuntje stelt graag een programma met je samen. Optimaal waterplezier voor jou en je collega’s.
Uitje
op maat vol
avontuur!
Teuntje stelt graag een programma met je samen. Optimaal waterplezier voor jou en je collega’s.