Zeilles: Polyvalk

Welkom bij zeilles Groningen

Mijn naam is Bastiaan Middel en zeilen is mijn passie. Ik heb jaren les gegeven op zeilscholen in Groningen en Friesland. Vervolgens ben ik op kajuit jachten gaan les geven in Griekenland, Italië en het IJsselmeer.Sinds 2011 ben ik voor mijzelf begonnen met Zeilles Groningen op het Paterswoldsemeer

Hier bied ik CWO zeilcursussen aan van beginnende tot gevorderde zeilers.Daarnaast bied ik introductielessen, opfriscursussen en les op u eigen schip aan.

Ik ben aangesloten bij de CWO. Ik ben in het bezit van een cwo instructeursdiploma, marifonie certificaat, klein vaarbewijs 1,2 en EHBO voor op het water. Meer informatie over de CWO diplomalijn vind u hieronder.

Check: www.zeillesgroningen.nl voor meer informatie.

Over Teuntje

Teuntjes watersportparadijs #goslowgoteuntje

Teuntje de Slak; Hét watersporthuis van Groningen. Bent u op zoek naar de leukste outdooractiviteiten, surf & outdoor zomerkamp voor uw kinderen, educatieve lespakketen of een volledig georganiseerd bedrijf of groepsuitje in Groningen? Dan strandt u bij Teuntje de Slak het watersportparadijs op het Hoornsemeer. Slechts op 15 minuten fietsen van de binnenstad en gratis parkeer gelegenheid.

Teuntjes watersport paradijs

Het watersport paradijs is gelegen naast het terrein Beachclub Kaap Hoorn en de Jachthaven Kaap Hoorn (Jachthaven zuidwesthoek) In Teuntjes haven liggen Polyvalken, beginner zeilbootjes, blotevoetenboot, ribboot, koeienboot uit 1897, waterfietsen, kano’s, supboards, windsurf-setjes en het surfhuisje Teuntje de Slak (kantoor). Het materiaal wordt met name ingezet voor evenementen, zomerkampen en verhuur events.

Watersporthuis Groningen

Outdoor & Adventure

Ontwikkeld en ondersteund: Triati.