CWO Zeilcursus: Polyvalk

Welkom bij onze buurman Bastiaan Middel,

Mijn naam is Bastiaan Middel en zeilen is mijn passie. Ik heb jaren les gegeven op zeilscholen in Groningen en Friesland. Vervolgens ben ik op kajuit jachten gaan les geven in Griekenland, Italiƫ en het IJsselmeer.Sinds 2011 ben ik voor mijzelf begonnen met Zeilles Groningen op het Paterswoldsemeer

Hier bied ik CWO zeilcursussen aan van beginnende tot gevorderde zeilers.Daarnaast bied ik introductielessen, opfriscursussen en les op u eigen schip aan.

Ik ben aangesloten bij de CWO. Ik ben in het bezit van een cwo instructeursdiploma, marifonie certificaat, klein vaarbewijs 1,2 en EHBO voor op het water. Meer informatie over de CWO diplomalijn vind u hieronder.

Check: www.zeillesgroningen.nl voor meer informatie.

Over Teuntje

Aloha en welkom bij Teuntje de Slak #goslowgoteuntje

Teuntjes watersport BAAI is gevestigd aan het Hoornsemeer. Het Hawaii van het Noorden is slechts op 15 minuten fietsen van de binnenstad en gratis parkeer gelegenheid. Ben je der BAAI?

Update openingstijden losse verhuur: Dit weekend open van 12:00 tot 18:00

Verhuur van watersport materialen kan je online reserveren bij Teuntje. Check onze verhuur pagina!

Surf & outdoor zomerkamp update: Alle weken zitten VOL

De BAAI van Teuntje

De watersport BAAI van Teuntje is gelegen op het Hoornsemeer. In Teuntjes haventje liggen Polyvalken, beginner zeilboten, blotevoetenboot, ribboot, koeienpraam uit 1897, kano’s, supboards, windsurf-setjes. Heb je vragen kom dan langs op ons kantoortje op het water (surfhuisje Teuntje de Slak).

Watersporthuis Groningen

Outdoor & Adventure

Ontwikkeld en ondersteund: Triati.