Coronavirus (COVID-19) beleid

De pessimist klaagt over de wind, de optimist verwacht dat die draait, en de realist stelt de zeilen bij.

 

Aloha,

Hierbij ontvangt u een extra nieuwsbrief over de stand van zaken bij Teuntje, in deze bizarre en roerige tijden. 

De Rijksoverheid heeft aangescherpte maatregelen afgekondigd ivm het Coronacrisis. Deze nieuwe maatregelen brengen wat onduidelijkheden met zich mee van wat wel en niet mag. Maar Teuntje heeft besloten om pas na 1 juni open te gaan. Better to be safe than sorry.
Mochten er veranderingen worden aangekondigd door het RIVM, kijk dan ook even op Teuntjes website of Socials, of het invloed heeft op Teuntje.  

De activiteiten in april en mei gaan nu niet meer plaatsvinden. In overleg met de opdrachtgevers/klanten wordt een passende oplossing gezocht.

De groepsactiviteiten en Teuntjes arrangementen die gepland staan na 1 juni gaan vooralsnog wel door!  Deze arrangementen en groepsactiviteiten kunnen ook nog steeds onder voorbehoud gereserveerd worden.
De surf & outdoor weken hebben we met twee extra weken in de zomer opgeschroefd. Teuntje organiseert nu dus zes surf & outdoor weken tijdens de zomervakantie. Gezelligheid 🙂

 

EXTRA INFORMATIE SURF & OUTDOOR KAMPEN:

Teuntjes botenvloot is dit jaar gegroeid. De kids kunnen nu doorgroeien van Optimist naar open BIC, Topaz UNO en Topaz TRES.
Onze inflatable windsurfboards zijn deels vervangen voor nieuwe Starboard hardtop boards. Ook heeft Teuntje een nieuwe trend gezien aan de kust in Chili. Namelijk winGsurfen. Deze wings kunnen dit nieuwe seizoen natuurlijk niet ontbreken. Kortom er is weer genoeg speelgoed voor op het water dit seizoen.

Reserveer je voor 1 juni de surf & outdoor weken dan ontvang je 10% korting.
Heb je je kinderen al opgegeven voor deze weken dan krijg je 10% van het bedrag terug gestort.
Tevens bieden we nu de mogelijkheid om het bedrag in twee termijnen te betalen. Neem voor deze regeling contact op via de mail: info@teuntjedeslak.nl.

Tot 1 juni gaan we natuurlijk niet stilzitten. Teuntjes crew zal er voor zorgen dat Teuntje weer spik en span is en zal daarnaast werken aan de eigen vaardigheid. Houd Teuntjes Instagram en Facebook in de gaten voor sneak peeks en vaardigheden.
Schroom niet om bij vragen te mailen of te bellen!

Voor nu: pas goed op jullie zelf en blijf gezond!

Teuntje en Teuntjes Crew

 

Over Teuntje

Teuntjes watersportparadijs #goslowgoteuntje

Teuntje de Slak; Hét watersporthuis van Groningen. Bent u op zoek naar de leukste outdooractiviteiten, surf & outdoor zomerkamp voor uw kinderen, educatieve lespakketen of een volledig georganiseerd bedrijf of groepsuitje in Groningen? Dan strandt u bij Teuntje de Slak het watersportparadijs op het Hoornsemeer. Slechts op 15 minuten fietsen van de binnenstad en gratis parkeer gelegenheid.

De BAAI van Teuntje

De watersport BAAI van Teuntje is gelegen op het Hoornsemeer. In Teuntjes haventje liggen Polyvalken, beginner zeilboten, blotevoetenboot, ribboot, koeienpraam uit 1897, kano’s, supboards, windsurf-setjes. Heb je vragen kom dan langs op ons kantoortje op het water (surfhuisje Teuntje de Slak).

Watersporthuis Groningen

Outdoor & Adventure

Ontwikkeld en ondersteund: Triati.