Zakelijk

Unieke vergaderen: Teuntjes Koeienboot

 

Deze oude veepraam uit 1868 heeft een lengte van 17 meter en is drie meter breed. Ruim 100 jaar gelden vervoerde de praam koeien, schapen en oud ijzer. Nu hebben we de boot omgetoverd tot groepsaccommodatie voor 20 personen. De boot is voorzien van een houtkachel, toilet,  beamer, Flip-over, keukentje en voorziet zichzelf van stroom met behulp van zonnepanelen. Go off Grid go Teuntje!!!

  • Personen
    Maximaal 20 personen

Bel ons

Mail ons

  • Personen
    Maximaal 20 personen

Over Teuntje

Teuntjes watersportparadijs #goslowgoteuntje

Teuntje de Slak; Hét watersporthuis van Groningen. Bent u op zoek naar de leukste outdooractiviteiten, surf & outdoor zomerkamp voor uw kinderen, educatieve lespakketen of een volledig georganiseerd bedrijf of groepsuitje in Groningen? Dan strandt u bij Teuntje de Slak het watersportparadijs op het Hoornsemeer. Slechts op 15 minuten fietsen van de binnenstad en gratis parkeer gelegenheid.

De BAAI van Teuntje

De watersport BAAI van Teuntje is gelegen op het Hoornsemeer. In Teuntjes haventje liggen Polyvalken, beginner zeilboten, blotevoetenboot, ribboot, koeienpraam uit 1897, kano’s, supboards, windsurf-setjes. Heb je vragen kom dan langs op ons kantoortje op het water (surfhuisje Teuntje de Slak).

Watersporthuis Groningen

Outdoor & Adventure

Ontwikkeld en ondersteund: Triati.