Aanvraag

Wat super tof dat je met ons in contact wilt komen! Vul het onderstaande formulier zo zorgvuldig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Verhuur:
Voor losse verhuur momenten werken we niet met vaste openingstijden. Op Facebook geven we aan wanneer we open zijn voor de losse verhuur.

De reden:
Dit hangt namelijk af van het weer of van het beschikbaarheid van het materiaal. Onze focus ligt met name bij het organiseren van watersport events, surf & outdoor kampen, windsurf lessen en zeilen lessen. U kunt een week van te voren materiaal reserveren door te mailen of bellen. Op de bonnefooi langs komen kan ook altijd.

Voor groepen:
Wanneer u een groepsevenement wilt organiseren, dan kan dat op uw gewenste dag en tijd georganiseerd worden.
U kunt ons het hele jaar door bereiken via de telefoon of u kunt een mail sturen naar info@teuntjedeslak.nl

Wij zijn telefonische van 10:00 tot 17:00. Wanneer wij de telefoon niet kunnen beantwoorden, mail dan u vraag naar info@teuntjedeslak.nl of vul het aanvraagformulier in.

 

Teuntje's Crew

Plezier & Vertier met Teuntje

Hét watersporthuis van Groningen. Bent u op zoek naar de leukste outdooractiviteiten, surf&outdoorkampen voor uw kinderen of een volledig georganiseerd bedrijf of groepsuitje in Groningen? Dan strandt u bij Teuntje de Slak het watersportparadijs op het Hoornsemeer. Slechts op 15 minuten fietsen van de binnenstad en gratis parkeer gelegenheid.

Jachthaven Teuntje de Slak

De Jachtenhaven is gelegen naast het terrein Beachclub Kaap Hoorn en de Jachthaven Kaap Hoorn (Jachthaven zuidwesthoek) In Teuntjes haven liggen Polyvalken, beginner zeilbootjes, blotevoetenboot, ribboot, koeienboot uit 1897, waterfietsen, kano’s, supboards, windsurf-setjes en het surfhuisje Teuntje de Slak (kantoor). Het materiaal wordt met name ingezet voor evenementen, zomerkampen en verhuur events.

Watersporthuis Groningen

Outdoor & Adventure

Ontwikkeld en ondersteund: Triati.