SALE & SERVICEPOINT

Zeilmakerij

In samenwerking met Sudwestsails bieden wij u de beste uitrusting voor uw boot. Zeilmakerij SudWest biedt u een breed spectrum aan maatproducten om uw vaarplezier compleet te maken.

Wij ontwerpen en vervaardigen een unieke range jachtzeilen, SudWestSails.
Tevens zijn wij dealer van Elvstrøm Sails voor het Noorden van Nederland en rondom het IJsselmeer.

In onze zeilmakerij produceren wij bootkappen en vele maatwerk producten. Al onze producten worden met veel aandacht en precisie vervaardigd en we bieden u een oplossing passend bij uw wensen. Ook voor vakkundige reparaties kunt u bij ons terecht.

Zeilmakerij SudWest is gespecialiseerd in het repareren van windsurfzeilen.

Verkoop supboards

U kunt aankomend jaar ook supboards bij ons kopen. U krijgt de gelegenheid het materiaal optimaal te testen om vervolgens de beste keuze te maken.

Kom gerust eens langs bij watersporthuis Teuntje de Slak of neem contact op voor een persoonlijk advies.

Teuntje's Crew

Jeen Wobbes

Gek op de buitensport en heeft inmiddels 10 jaar ervaring als docent lichamelijk opvoeding. Niet alleen trotse eigenaar van Teuntje de Slak, maar eveneens, coach media & maatschappij, bewegingsagoog (zwem)docent en windsurfinstructeur. Rugzakken vol windsurfervaring in Zuid-Afrika, Australië, Wijk aan Zee, Schiermonnikoog, Lauwersoog, Indonesië, New Zeeland én – uiteraard – op het Hoornsemeer.

Team

Wij werken met gecertificeerde surf & zeilinstructeurs. Daarnaast krijgen ze interne opleiding dat bestaat uit KNRM lifguard training, EHBO cursus en recreatie sportleider. Ons doel is jullie een te gekke leuke dag te bezorgen!!!

Teuntje de Slak

Openingstijden

Ma - zo: op afspraak

Ontwikkeld en ondersteund door Triati.