Jongerencoaching

Dit traject is voor jongeren die vroegtijdig dreigen te stoppen op het voortgezet onderwijs. Of omdat uw kind worstel met zelfvertrouwen, dagritme of moeite heeft met het leggen van sociale contacten. Het aan de bak traject heeft als doel dat uw kind weer plezier ervaart binnen en buiten school.

Dag besteding:
1. Klus projecten.
2. Assisteren bij watersport activiteiten.
3. Allround watersport basisvaardigheden leren.

Duur traject: Het traject duurt drie maanden minimaal een dagdeel per week. Na drie maanden gaan we evalueren of we het traject door zetten of dat we stoppen.

Kosten op aanvraag.

Teuntje's Crew

Jeen Wobbes

Gek op de buitensport en heeft inmiddels 10 jaar ervaring als docent lichamelijk opvoeding. Niet alleen trotse eigenaar van Teuntje de Slak, maar eveneens, coach media & maatschappij, bewegingsagoog (zwem)docent en windsurfinstructeur. Rugzakken vol windsurfervaring in Zuid-Afrika, Australië, Wijk aan Zee, Schiermonnikoog, Lauwersoog, Indonesië, New Zeeland én – uiteraard – op het Hoornsemeer.

Max van Toledo

Max heerlijke levens genieter en smoorverliefd. Als eigenaar van Ski like a Pro zit hij in de winter in de sneeuw en. in de zomer is werkzaam bij Teuntje. Zijn werkzaamheden zijn het organiseren van Teamdagen, Beach & watersportdagen en surf & outdoor weken. Wij werken met gecertificeerde surf & zeilinstructeurs. Daarnaast krijgen ze interne […]

Teuntje de Slak

  • Openingstijden

    Ma – zo: op afspraak

  • Ontwikkeld en ondersteund door Triati.