Jongerencoaching

Dit traject is voor jongeren die vroegtijdig dreigen te stoppen op het voortgezet onderwijs. Of omdat uw kind worstel met zelfvertrouwen, dagritme of moeite heeft met het leggen van sociale contacten. Het aan de bak traject heeft als doel dat uw kind weer plezier ervaart binnen en buiten school.

Dag besteding:
1. Klus projecten.
2. Assisteren bij watersport activiteiten.
3. Allround watersport basisvaardigheden leren.

Duur traject: Het traject duurt drie maanden minimaal een dagdeel per week. Na drie maanden gaan we evalueren of we het traject door zetten of dat we stoppen.

Kosten op aanvraag.

Teuntje's Crew

Team

Wij werken met gecertificeerde surf & zeilinstructeurs. Daarnaast krijgen ze interne opleiding dat bestaat uit KNRM lifguard training, EHBO cursus en recreatie sportleider. Ons doel is jullie een te gekke leuke dag te bezorgen!!!

Jeen Wobbes

Gek op de buitensport en heeft inmiddels 10 jaar ervaring als docent lichamelijk opvoeding. Niet alleen trotse eigenaar van Teuntje de Slak, maar eveneens, coach media & maatschappij, bewegingsagoog (zwem)docent en windsurfinstructeur. Rugzakken vol windsurfervaring in Zuid-Afrika, Australië, Wijk aan Zee, Schiermonnikoog, Lauwersoog, Indonesië, New Zeeland én – uiteraard – op het Hoornsemeer.

Teuntje de Slak

Openingstijden

Ma - zo: op afspraak

Ontwikkeld en ondersteund door Triati.